Radisson Otel Grubu'ndan "Ödüllere Hemen Ulas" kampanyasiMuhammet Emin Horuz- Radisson Otel Grubu Küresel Kidemli Baskan Yardimcisi Cristina Serra:- "Bu kampanya, sektördeki en hizli 'statü ilerlemesi' ve 'üyelere özel fiyat' gibi program avantajlarini müsterilerimize aktarmamizi ve üyelerin Radisson Otel Grubu'nda yaptiklari konaklamalarda her anin önemli oldugundan emin olmamizi sagladigi için sadakat programimiz açisindan bir kilometre tasi"

Radisson Otel Grubu'ndan "Ödüllere Hemen Ulas" kampanyasiMuhammet Emin Horuz- Radisson Otel Grubu Küresel Kidemli Baskan Yardimcisi Cristina Serra:- "Bu kampanya, sektördeki en hizli 'statü ilerlemesi' ve 'üyelere özel fiyat' gibi program avantajlarini müsterilerimize aktarmamizi ve üyelerin Radisson Otel Grubu'nda yaptiklari konaklamalarda her anin önemli oldugundan emin olmamizi sagladigi için sadakat programimiz açisindan bir kilometre tasi"

ISTANBUL (AA) - ???????Radisson Otel Grubu, Radisson Rewards sadakat programinin bir parçasi olarak üyelerin erisebilecegi yeni avantajlari sergileyen "Ödüllere Hemen Ulas" kampanyasini hayata geçirdi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Radisson Otel Grubu'nun yeni sadakat kampanyasi "Ödüllere Hemen Ulas", müsterilerin geleneksel sadakat programlarinda karsilastiklari tipik zorluklara çözüm getiriyor.

???????Kampanya, üyelerin beklemeden Radisson Rewards'in sundugu çesitli avantajlardan nasil hizli bir sekilde yararlanacagini göstermek için tanidik "Reklami Geç" dügmesini kullaniyor ve program, üyelerinin deneyimlerini hem daha kolay hem de Radisson Otel Grubu otellerindeki tüm konaklamalarinda daha ödüllendirici hale getiriyor.

Verilen bilgiye göre, harici ve dahili veriler, üyelerin üçte ikisinin geleneksel sadakat programlarinin vaat ettiklerini yerine getirmedigine inandigini ve misafirlerin yalnizca yüzde 22'sinin sadakat programi tekliflerinin ihtiyaçlarina uygun olduguna inandigini gösteriyor. Ayrica, yanit verenlerin yüzde 78'i puan biriktirmek yerine avantajlara aninda erismeyi tercih ediyor.

"Ödüllere Hemen Ulas" kampanyasi, birçok müsterinin geleneksel sadakat programlarinda karsilastigi zorluklari gösteren ve yeni Radisson Rewards programini daha ödüllendirici kilan benzersiz özellikleri vurgulayan, kendi kisisel deneyimlerinden de çok iyi bildikleri durumlari tasvir ediyor.

Kampanya, sadakat programinin ücretsiz konaklama, en iyi fiyat garantisi, bir sonraki statü seviyesine hizli geçis ve ücretsiz oda sinifi yükseltmeleri gibi özel avantajlar konusunda farkindaligi artirmayi amaçliyor.

- Radisson Rewards'in merkezinde "kisisellestirme" yer aliyor

Kampanya, Radisson Rewards'in geleneksel ve standart sadakat programi yaklasimindan farkli olarak, programin sadakat üyelerine avantajlarini kullanmalari için nasil yeni bir yaklasim sundugunu vurguladigi eglenceli ve müsterilerin kendi deneyimleriyle iliskilendirebilecegi bir üslupla gelistirildi.

Kampanya, geleneksel sadakat programlariyla farkli zorluklar yasayan ve bu sorunlari daha sonra Radisson Rewards üyesi olarak çözülen 4 karakter içeriyor. Radisson Rewards, puan kazanmayi ve bu puanlari kullanmayi her zamankinden daha kolay hale getirmek için 3 statü (Club, Premium ve VIP) sunuyor. Radisson Rewards'i diger sektör sadakat programlarindan ayiran benzersiz bir özellik olan yeni Discount Booster (Indirim Arttirici), üyelerin kazandiklari puanlari azaltarak indirimlerini artirmalarina olanak taniyor.

Radisson Rewards'in merkezinde "kisisellestirme" yer aliyor. Her sadakat üyesinin tercihleri ve önceki istekleri, her rezervasyon için avantajlarini özellestirmek üzere üyenin kapsamli profiline dahil ediliyor. Üyeler ayrica, önceki rezervasyon geçmisi, faturalari, favori otelleri ve daha fazlasi gibi yararli bilgilere hizli erisim saglayan özel bir çevrim içi üye profili ve uygulamasi da dahil olmak üzere gelismis bir dijital deneyime erisebiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Radisson Otel Grubu Müsteri ve Pazarlama Stratejisi Marka ve Deneyim Faaliyetlerinden Sorumlu Küresel Kidemli Baskan Yardimcisi Cristina Serra, "Ödüllere Hemen Ulas" kampanyasinin lansmanindan heyecan duydugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Bu kampanya, sektördeki en hizli 'statü ilerlemesi' ve 'üyelere özel fiyat' gibi program avantajlarini müsterilerimize aktarmamizi ve üyelerin Radisson Otel Grubu'nda yaptiklari konaklamalarda her anin önemli oldugundan emin olmamizi sagladigi için sadakat programimiz açisindan bir kilometre tasidir. Ayrica, Radisson Rewards'in sundugu çesitli, ayricalikli avantajlarin daha da fazla yeni üyeyi programa katilmaya ve ilk günden itibaren ödül kazanmaya tesvik edecegine inaniyorum."

Radisson Rewards, Radisson Otel Grubu'nun öncü sorumlu is yapma taahhüdü ile uyumlu ve üyelerin günde 325 puan kullanarak her konaklamanin karbon ayak izini azaltmalarina ve konaklamalarini yüzde 100 karbon nötr hale getirmelerine olanak taniyor.???????