Aras Kargo internet sitesini yenilediAbdulselam Durdak- Yeni internet sitesinde kullanici deneyimi çiktilarina göre iyilestirmeler yapildi

Aras Kargo internet sitesini yenilediAbdulselam Durdak- Yeni internet sitesinde kullanici deneyimi çiktilarina göre iyilestirmeler yapildi

ISTANBUL (AA) - Aras Kargo, kullanicilarin kargo süreçlerinde daha etkin deneyim yasamasini saglamak ve dijital deneyimi iyilestirerek kullanicilarin hizmetlerine mobil kanallardan da daha kolay ulasmasi amaciyla internet sitesini yeniledi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, ???????son yillarda dijital dönüsüm alaninda önemli yatirimlar gerçeklestiren Aras Kargo, kullanici deneyimini odaga aldigi yeni internet sitesini açti.

Yeni sitenin tasariminda, gerçek kullanicilarla yapilan kullanici testleri sonuçlarina uygun özellik ve kullanici aliskanliklarina göre yeni bir deneyim hedeflendi.

Mobil cihazlarda da yüksek performansa sahip yeni internet sitesinde, kullanicilar tarafindan en çok kullanilan kargo takip, kurye çagir, ücret hesapla ve en yakin sube form akislarinda kullanici deneyimi çiktilarina göre iyilestirmeler yapildi. Siteyi yenilikçi ve teknolojik tasarimda hazirlayan sirket, kullanicilarin kargo süreçlerinde daha etkin ve kolay bir deneyim yasamasini amaçladi.

Yeni internet sitesinde Aras Kargo, "Merkez Sensin" diyerek kullanici deneyimini önceliklendirdi. Sicaklik haritalari olusturarak ortalama öne çikan kullanici özelliklerini ve aliskanliklarini belirledi. Sirket, test sonuçlarina göre belirlenen aci noktalarini ortadan kaldiracak sekilde müsteri deneyimini iyilestirerek, müsteri beklenti ve geri bildirim süreçlerine yeni iletisim kanallarini da ekledi.