Mondihome 381. magazasini Istanbul'da açtiFurkan Gençoglu-Mondihome Genel Müdürü Özkan Yildirim: - "Ekonomik dalgalanmalar olsa da ihtiyaçlar her zaman karsilanmaya devam edecek. Mobilya ihtiyaci hiç bir zaman bitmeyecek"

Mondihome 381. magazasini Istanbul'da açtiFurkan Gençoglu-Mondihome Genel Müdürü Özkan Yildirim:
- "Ekonomik dalgalanmalar olsa da ihtiyaçlar her zaman karsilanmaya devam edecek. Mobilya ihtiyaci hiç bir zaman bitmeyecek"

ISTANBUL (AA) - Erciyes Anadolu Holding’in mobilya sektöründeki markasi Mondihome, 381. magazasini Istanbul MetroCity AVM’de açti.

Açilis törenine Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin, Mondihome Genel Müdürü Özkan Yildirim, Mondihome Kayserispor Baskani Ali Çamli, teknik heyet, yöneticileri ve futbolcular ile davetliler katildi.

Törende AA muhabirine açiklamalarda bulunan Mondihome Genel Müdürü Özkan Yildirim, 2023 yilini hedeflerinin üzerinde bir seyirde geçirdiklerini belirterek, yurt içinde 381, yurt disinda ise 33 noktada hizmet vermeye devam ettiklerini söyledi.

Tasarimlari ve kaliteleriyle diger markalardan ayristiklarini aktaran Yildirim, "Türkiye'de mobilya ihtiyaci temel tüketim ihtiyaçlarindan sonra ikinci planda yer alsa da ürünlerimiz tüketicilerimiz tarafindan ragbet görüyor.

Ekonomik dalgalanmalar olsa da ihtiyaçlar her zaman karsilanmaya devam edecek. Mobilya ihtiyaci hiç bir zaman bitmeyecek." dedi.

Yildirim, dügün sezonunun pandemi ile birlikte kaymaya basladigini vurgulayarak, "Dügünlerini erteleyen tüketiciler oldugu gibi daha önce yapilmayan tarihlerde dügün yapan tüketicilerimiz var.

Dolayisiyla mobilya pazarinda sezon dalgalanmalar geçmise göre azaldi. Ertelenen ihtiyaçlar daha sonra yüklü alimlar olarak karsimiza çikiyor. 2023 yilinda biz bunu yasadik diyebiliriz." ifadelerini kullandi.

Yildirim, su degerlendirmelerde bulundu:

"Fabrika olarak düsündügümüzde 1000 kisilik bir çalisma ekibiyle hareket ediyoruz. Bayiler olarak düsündügümüzde herhalde bu rakamlarin 20 kati olarak istihdama katki bulundugumuzu söyleyebiliriz. Aileleri de düsündügümüzde ciddi sayida bir hayata dokundugumuza söyleyebiliriz. Körfez ve Avrupa ülkelerinde yatirimlarimiz devam ediyor. Yatirimcilarimizin artmasi ile birlikte yeni pazarlarda da büyümeyi hedefliyoruz."