FLO, yeni sezon koleksiyonuyla bayramda adimlara rahatlik katacakMuhammet Emin Horuz- Koleksiyonda, ayakkabi, çanta ve tekstil modelleri kadin, erkek ve çocuklarin begenisine sunuluyor

FLO, yeni sezon koleksiyonuyla bayramda adimlara rahatlik katacakMuhammet Emin Horuz- Koleksiyonda, ayakkabi, çanta ve tekstil modelleri kadin, erkek ve çocuklarin begenisine sunuluyor

ISTANBUL (AA) - FLO, yeni sezon koleksiyonuyla bayramda adimlara rahatlik katacak.

FLO'dan yapilan açiklamaya göre, FLO'nun yeni sezon koleksiyonu rahatligi ve fonksiyonelligiyle dikkati çekiyor. Koleksiyonda trend ayakkabi, çanta ve tekstil modelleri kadin, erkek ve çocuklarin begenisine sunuluyor.

FLO Kadin Koleksiyonu'nda bej, siyah tonlarinin hakim oldugu loaferlar ve babetler, beyaz ve siyah renkli sneakerlar, casual ve sportif giyim tarzini benimseyenler için idealken, önü ve arkasi açik sivri burunlu, bilekten kemerli ve ince topuklu modeller, sikligini topuklu ayakkabi ile tamamlamak isteyen kadinlarin vazgeçilmezi oluyor.

Ayakkabilarin tamamlayicisi çanta modelleri ise kirmizi, bej, mavi, yesil, lila ve kahverengi renklerinin hakimiyetinde bulunuyor. Baget çantalar zincir ve küçük boy detaylari ile ön plana çikarken, spor çantalar omuz ve sirt çantasi alternatifleriyle yer aliyor. Genis iç hacimleri ve içerisindeki gözler sayesinde kullanim kolayligi sunan çantalar görünümleriyle de kadinlarin ilgisini çekiyor.

FLO'nun hem klasik hem de sportif çizgilere sahip erkek koleksiyonu, her zevke hitap eden modellere yer veriyor. Spor giyimden vazgeçemeyen erkekler için siyah ve beyaz rengin ön planda oldugu sneakerlar renkli serit ve kalin taban detaylari ile ön plana çikiyor. Klasik giyim tarzina düskün erkekler için de siyah renk ile öne çikan rugan ve deri ayakkabilar erkeklerin tercihi oluyor.

FLO tekstil koleksiyonunda yer alan siyah taytlar, renkli tisörtler, yumusak yapilariyla rahatligin her anda yakalanabilecegi esofmanlar, yazin en çok tercih edilecek siyah renkli spor sortlar ve braletler sportif tarzdan vazgeçemeyenlerin gözdesi oluyor. Baski detaylariyla harmanlanan modeller terletmeyen yapisiyla da rahatlik sunuyor.

FLO çocuk koleksiyonunda kiz çocuklar için kirmizi ve pembe renkli babetler ön planda iken, erkek çocuklar için her kombinle uyum yakalayacak siyah renkli sneaker modelleri öne çikiyor.