Migros'tan afet bölgesine istihdam destegiGökhan Yildiz- Migros Ticaret AS Insan Kaynaklari ve Endüstri Iliskileri Genel Müdür Yardimcisi Olcay Yilmaz Nomak: - "Yil boyunca ülke çapinda gerçeklestirecegimiz ise alimlarda önceligimizi depremzede adaylara verecegiz. Yaralarimizi en hizli sekilde sarabilmenin yolu dayanismadan geçiyor"

Migros'tan afet bölgesine istihdam destegiGökhan Yildiz- Migros Ticaret AS Insan Kaynaklari ve Endüstri Iliskileri Genel Müdür Yardimcisi Olcay Yilmaz Nomak:
- "Yil boyunca ülke çapinda gerçeklestirecegimiz ise alimlarda önceligimizi depremzede adaylara verecegiz. Yaralarimizi en hizli sekilde sarabilmenin yolu dayanismadan geçiyor"

ISTANBUL (AA) - Migros, depremden etkilenen bölgelerin ekonomik olarak güçlenmesine ve yaralarin bir an önce sarilabilmesine destek olmak amaciyla 81 ildeki personel alimlarinda depremzede vatandaslara öncelik taniyacak.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Migros, depremden etkilenen vatandaslarin ekonomik olarak güçlenmesi ve yaralarin sarilabilmesine destek olmak amaciyla istihdam seferberligi baslatti.

Migros, yil boyunca tüm Türkiye çapinda yapacagi personel alimlarinda önceligi depremzede vatandaslara verecek.

Bu yil 10 bin yeni personel alimi planlayan Migros, 81 ildeki personel alimlarinda, afetten etkilenen vatandaslarin basvurularina öncelik taniyacak. Basvurular Kariyer.net Deprem Seferberligi ilani üzerinden yapilabiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Migros Ticaret AS Insan Kaynaklari ve Endüstri Iliskileri Genel Müdür Yardimcisi Olcay Yilmaz Nomak, bölgenin ekonomisine katkida bulunmak ve afetten etkilenen vatandaslarin isgücüne katilarak bir an önce yasamlarini yeniden kurabilmesini saglayabilmek amaciyla dört koldan katkilarini sürdürdüklerini belirtti.

Olcay, "Bu kapsamda attigimiz adimlardan biri de istihdam seferberligi. Yil boyunca ülke çapinda gerçeklestirecegimiz ise alimlarda önceligimizi depremzede adaylara verecegiz. Yaralarimizi en hizli sekilde sarabilmenin yolu dayanismadan geçiyor. Birlik ve beraberligimizden, dayanisma ruhumuzdan aldigimiz güçle bu zor günleri de asacagiz." ifadelerini kullandi.