Mehmetçik Vakfi'nin ikinci TotalEnergies Istasyonu Yenisehir'de açildiEbru Sengül Cevrioglu

Mehmetçik Vakfi'nin ikinci TotalEnergies Istasyonu Yenisehir'de açildiEbru Sengül Cevrioglu

ANKARA (AA) - Türk Silahli Kuvvetleri (TSK) Mehmetçik Vakfi'nin Basaksehir Mehmetçik 2 No'lu Akaryakit Istasyonu'nun ardindan ikinci TotalEnergies istasyonu Yenisehir'de açildi.

Güzel Enerji'den yapilan açiklamaya göre, OYAK Grubu Sirketleri bünyesinde hizmet veren sirketin TotalEnergies Istasyonlari markasi, TSK Mehmetçik Vakfi yönetimindeki istasyonlarla büyümesini sürdürüyor.

Basaksehir Mehmetçik 2 No'lu Akaryakit Istasyonu'nun ardindan yeni açilan ikinci istasyon TSK Mehmetçik Vakfi Yenisehir TotalEnergies Istasyonu oldu.

TotalEnergies Istasyonlari dönüsümünün bir parçasi olan TSK Mehmetçik Vakfi Yenisehir TotalEnergies Istasyonu da yeni nesil enerjiyi temsil eden buhar geri dönüsüm, su aritma ve rehabilitasyon sistemine sahip.

Ayrica istasyonda, misafirlerinin ihtiyaçlarini gözeten yeni market konsepti dogrultusunda genis ürün yelpazesi sunan "Bi' Güzel Lezzetler" bölümü de bulunuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen OYAK Enerji Sektörü Grup Baskani Yüksel Yilmaz, 2022 yilinda TotalEnergies Istasyonlari'nin yepyeni bir rotada yol almaya basladigini kaydederek, "Artik enerjide yeni nesil yaklasimlar söz konusu. Iklim krizi, günümüzün en büyük küresel risklerinden biri. Hem OYAK hem GüzelEnerji hem de TotalEnergies Istasyonlari olarak yeni bir vizyon ve yaklasim ortaya koyduk. OYAK'in stratejik yaklasimi ve multidisipliner bakis açisi ve TotalEnergies'in küresel gücünün birlesimiyle Türkiye’de dönüsüm yasayan TotalEnergies Istasyonlari artik sürdürülebilir enerji kaynaklarina, elektrik enerjisine ve fark yaratan hizmetlere yatirim yapiyor." ifadelerini kullandi.

Bunun ilk örneginin 2022 yilinin haziran ayinda açilisi yapilan Basaksehir Mehmetçik 2 No'lu Akaryakit Istasyonu oldugunu belirten Yilmaz, su degerlendirmelerde bulundu:

"OYAK ve TSK Mehmetçik Vakfi ile ilk isbirligimizin artarak sürecegini ifade etmistik. Açilisini gerçeklestirdigimiz TSK Mehmetçik Vakfi Yenisehir TotalEnergies Istasyonu da bu sürecin bir temsilcisi. Ortak degerlerde bulustugumuz TSK Mehmetçik Vakfi ile birlikte, gelecek nesillere sürdürülebilir bir çevre yaratacak istasyonlarimizin sayisini, Cumhuriyet'in 100'üncü yilina yarasir sekilde, artirmaya devam edecegiz ve kisa süre içerisinde Ankara Etimesgut istasyonumuzu da açacagiz. Uzun soluklu is ortakligimiz dogrultusunda 2023 yili sonuna kadar dört TSK Mehmetçik Vakfi istasyonu açmayi planliyoruz. TSK Mehmetçik Vakfi Yenisehir TotalEnergies Istasyonunun hayirli ve bol kazançlara vesile olmasini dilerim."

Mehmetçik Vakfi Genel Müdürü Emekli Tuggeneral Engin Durak ise Türkiye'de toplumsal barisin ve ulusal birligin güçlenmesine katkida bulunan ve bu yil 41. yilini kutlayan Mehmetçik Vakfi ile TotalEnergies Istasyonlari isbirliginin bir adimini daha hayata geçirmekten gurur duyduklarini kaydederek, "TSK Mehmetçik Vakfi Yenisehir TotalEnergies Istasyonu girisimlerimizin en yenisi ve sürdürülebilirlikle ilgili önceliklerimizin ortaya kondugu bir istasyon olarak planlandi. Enerji sektörüne yeni bir vizyon sunan TotalEnergies Istasyonlarinin hizmet ve ürün kalitesini, ziyaretçilerimize kesintisiz olarak sunacagimiz bu yeni nesil istasyonun hem vakfimiza hem de milletimize hayirli ve ugurlu olmasini temenni ediyorum." ifadelerini kullandi.