Medipol Basaksehir-Besiktas maçindan notlarBozhan Memis- Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, Medipol Basaksehir karsisinda kadroya degistirmedi

Medipol Basaksehir-Besiktas maçindan notlarBozhan Memis- Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, Medipol Basaksehir karsisinda kadroya degistirmedi

ISTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasinda Medipol Basaksehir deplasmanina çikan Besiktas’ta teknik direktör Senol Günes, geçtigimiz haftaki Ankaragücü maçinin kadrosunda degisiklige gitmedi.

Kalede Mert Gönok, savunmada Onur Bulut, Tayyip Talha Sonuç, Omar Colley, Arthur Masuaku, orta sahada Salih Uçan, Gedson Fernandes, Amir Hadziahmetovic, Nathan Redmond ve Cenk Tosun’a sans veren Günes, hücumda ise Vincent Aboubakar’i sahaya sürdü.


- Ghezzal bu hafta da yok

Fraport TAV Antalyaspor mücadelesi öncesinde isinirken sakatlanan ve kadrodan çikarilan Rachid Ghezzal; MKE Ankaragücü maçinin ardindan Medipol Basaksehir deplasmaninda da takimini yalniz birakti.

Hafta içinde yapilan antrenmanlarda takimla birlikte çalisan Cezayirli futbolcu, yapilan son kontrollerin ardindan riske edilmeyerek kadroya alinmadi.


- Dele Alli ve Georges-Kevin N’Koudou kadroya alinmadi

Besiktas Teknik Direktörü Senol Günes, Ingiliz futbolcu Dele Alli ve Kamerunlu hücum oyuncusu Georges-Kevin N’Koudou’yu, Ankaragücü maçinda oldugu gibi Medipol Basaksehir deplasmaninda da kadroya dahil etmedi.

Geçtigimiz hafta Vodafone Park’taki mücadeleyi tribünden takip eden iki oyuncu, bu hafta da 21 kisilik kadroda yer bulmadi. Bu 2 futbolcunun yani sira Atiba Hutchinson ve Kerem Atakan Kesgin de kadroda olmayan diger oyuncular oldu.


- Welinton cezali

Besiktas’in Brezilyali savunmacisi Welinton Souza, cezasi nedeniyle Medipol Basaksehir deplasmaninda takimini yalniz birakti.

Ankaragücü mücadelesinde 90. dakikada oyuna giren Welinton, uzatma dakikalarinda gördügü sari kartla, bu sezonki 4. kartini görerek cezali duruma düsmüstü.


- Cenk Tosun sinirda
???????

Siyah-beyazli takimin hücum silahlarindan Cenk Tosun, sari kart sinirinda.

Bu sezon Bitexen Giresunspor, Trabzonspor ve Adana Demirspor karsilasmalarinda sari kart gören golcü oyuncu, Medipol Basaksehir karsisinda kart görmesi halinde cezali duruma düsecek ve Istanbulspor ile oynanacak mücadelede görev yapamayacak.


- Siyah-beyazlilardan Istiklal Marsi mesaji
???????

Besiktas, Medipol Basaksehir maçinda sahaya Istiklal Marsi'nin kabul edilisinin 102. yilini kutlayan mesajli pankartla çikti.