Manisa FK-Eyüpspor maçinin ardindanAhmet Bayram- Manisa FK Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak: "Play-off'a kalmak için bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yapacagiz" - Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez: "Allah nasip ederse pes etmeden yolumuza devam edecegiz ve bu takim sampiyon olacak"

Manisa FK-Eyüpspor maçinin ardindanAhmet Bayram- Manisa FK Teknik Direktörü Yalçin Kosukavak:
"Play-off'a kalmak için bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yapacagiz"
- Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez:
"Allah nasip ederse pes etmeden yolumuza devam edecegiz ve bu takim sampiyon olacak"

MANISA (AA) - Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasinda konugu Eyüpspor’a 1-0 maglup olan Manisa FK’nin teknik direktörü Yalçin Kosukavak, müsabakada kaybetmeyi hak etmediklerini söyledi.

Kosukavak, maçin ardindan düzenlenen basin toplantisinda, yasadiklari kayiptan dolayi üzgün olduklarini belirterek, "Sahadaki oyunun hakki bu degildi. Ilk yarida baskimiz sonucu kazandigimiz toplarda skoru bulmamiz lazimdi ancak bir türlü skoru bulamadik." dedi.

Ikinci yari ise baskili oynadiklari dakikalarda duran top organizasyonunda kalelerinde golü gördüklerini hatirlatan Kosukavak, "Kornerden kolay bir golle maçi kaybettik. Sadece maçi kaybettik ama yenilmedik. Play-off'a kalmak için bundan sonraki maçlarda elimizden geleni yapacagiz. Maçin hakemimin de tebrik ederim. 'Seker' gibi maç yönetti. Burak Seker." diye konustu.


- Eyüpspor Teknik Direktörü Üzülmez: "Bu takim sampiyon olacak"

Eyüpspor Teknik Direktörü Ibrahim Üzülmez, kendileri adina zor bir müsabakayi geride biraktiklarini belirterek, dersini iyi çalisan, önde baski yapan bir takima karsi oynadiklarini belirtti.

Iç sahada Altay’a maglup olduklarini hatirlatan Üzülmez, "Geçen hafta iç saha maglubiyetimizin ardindan kazanmak istedigimiz bir maçti. Ilk yarida gördügümüz baskilarda hatalar yaptik, toplar kaybettik. Hücuma çikarken yaptigimiz basit hatalarla istedigimiz bir oyun oynayamadik. Ikinci yari ise uyarilarim ve aldigimiz önlemlerle kontrolü ele alan daha iyi bir takim olduk. Bu süreç içinde golü de bulduk. Daha sonra skoru koruma iç güdüsü ile oyuncularim biraz daha defansif oynadi. Manisa, kolay bir deplasman degil, burada rakibimize ‘net’ diyebilecegimiz bir pozisyon vermedik." ifadelerini kullandi.

Üzülmez, kazandiklari için mutlu oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Geçen hafta iç sahada kaybettikten sonra bu hafta da kaybetmemizi bekleyen, hatta baskanimizin ofisine gidip de teknik olarak takimin basina geçmek isteyen bir agabeyimiz var. O agabeye buradan selamlarimi gönderiyorum. Bugün kazandik, biraz daha bekleyecek. Eyüpspor, büyük bir camia, her maçi kazanmak isteyecektir. Kaybettigimiz zaman yer yerinden oynuyor, kazandigi zaman normal karsilaniyor. Bizim isimiz diger teknik adamlara göre daha zor. Biz basariliyiz, biraz gerçekçi olmak lazim. Bu takimi idare edebilecek 2-3 teknik adamdan birisiyim. Su ana kadar mütevazi bir sekilde yolumuza devam ettik ancak mütevazi olmayacagim. Evet, geri plani egosu yüksek oyuncularla çalisiyorum. Buradaki 5 aylik süreç içinde 2 yillik tecrübe kazandim. Kolay degil, buraya kadar iyi geldik ve iyi puan kazandik. Allah nasip ederse pes etmeden yolumuza devam edecegiz ve bu takim sampiyon olacak. Hep mütevazi açiklamalar yapmayacagim."