MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçinin ardindanErkan Tiryaki- Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal: "Yogun fikstürde bu aksam da galip gelerek 9'uncu maçimizi kazandik, mutluyuz" - " Bazi maçlarda Irfan Can oynayabilir duruma göre ama Livakovic'in sakatligi düzeldigi an bizim birinci kalecimiz olacaktir"

MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçinin ardindanErkan Tiryaki- Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal:
"Yogun fikstürde bu aksam da galip gelerek 9'uncu maçimizi kazandik, mutluyuz"
- " Bazi maçlarda Irfan Can oynayabilir duruma göre ama Livakovic'in sakatligi düzeldigi an bizim birinci kalecimiz olacaktir"

ANKARA (AA) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasinda MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenerek 9. resmi maçta da galip geldikleri için mutlu olduklarini söyledi.

Karsilasmadan sonra düzenlenen basin toplantisinda konusan Ismail Kartal, A Milli Kadin Voleybol Takimi'ni Avrupa sampiyonlugu için tebrik ederek sözlerine basladi.

MKE Ankaragücü karsisinda çok fazla hazirlik sanslari olmadigini vurgulayan Kartal, "Yogun fikstürden çiktik. Az da olsa yapmis oldugumuz antrenmanlarla Ankaragücü'nü iyi analiz ettik. Maçi daha önce de koparabilirdik. Son bölümde buldugumuz golle kazandik. Ankaragücü takimi da iyi bir takim. Iyi oyunculari var. Onlar da iyi mücadele etti. Biz kazandik. Yogun fikstürde bu aksam da galip gelerek 9'uncu maçimizi kazandik, mutluyuz. Bu galibiyet büyük Fenerbahçe taraftarina armagan olsun." ifadelerini kullandi.


- "Birinci kalecimiz Livakovic"


Ismail Kartal, yeni transfer Dominik Livakovic'in bu maçta sakatligi nedeniyle yedek kulübesinde oturdugunu ancak Hirvat file bekçisinin birinci kalecileri oldugunu dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, Irfan Can Egribayat'in da performansini överek, "Livakovic'in adalesinde zorlama vardi. Doktor raporu oynatmamiz durumunda riskli oldugu yönündeydi. Oynatsak 3-4 hafta oynayamayabilirdi. Bu riski alamazdim. Onu da kadroya alarak takima adapte olmasini istedim. Kendisi de bunu istedi. Irfan Can son maçlarda gerçekten güzel bir performans ortaya koydu. Bazi maçlarda Irfan Can oynayabilir duruma göre ama Livakovic'in sakatligi düzeldigi an bizim birinci kalecimiz olacaktir." diye konustu.

Ismail Kartal, transferle ilgili gelen soruya ise "Baskanimizin ve yöneticilerimizin yogun çabasi var. Transferin son günlerine gelindigi için iyi ve kaliteli bir isim almak istiyoruz. Zannediyorum ki iyi bir sey olacak. Burada baskanimiz ve yönetimimiz bu süreci götürüyor." cevabini verdi.