CEV Sampiyonlar Ligi yari finalisti Halkbank, basariyi depremzedelere armagan ettiMuhammed Boztepe- Basantrenör Taner Atik: - "Yari finalde de ülkemizi gururlandiracak sonuçlar elde etmek için elimizden gelen her seyi yapacagiz"

CEV Sampiyonlar Ligi yari finalisti Halkbank, basariyi depremzedelere armagan ettiMuhammed Boztepe- Basantrenör Taner Atik:
- "Yari finalde de ülkemizi gururlandiracak sonuçlar elde etmek için elimizden gelen her seyi yapacagiz"

ANKARA (AA) - MUHAMMED BOZTEPE - Voleybol Erkekler CEV Sampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Italya'nin Cucine Lube takimini eleyerek tur atlayan Halkbank'in basantrenörü Taner Atik, galibiyeti depremzedelere armagan ettiklerini belirtti.

Atik, organizasyonda yari finale yükselmeleriyle ilgili AA muhabirine açiklamada bulundu.

Italya temsilcisi Cucine Lube'nin maçin baslarinda serviste etkili oldugunu belirten Atik, iyi servis karsilayarak maçi dengelemeye çalistiklarini ifade etti.

Son ana kadar çekismeli geçen ilk seti 31-29 kaybettiklerini animsatan Atik, su ifadeleri kullandi:

"Ikinci setten itibaren maç daha da dengelendi. Üçüncü seti kazanarak maça ortak olduk. Dördüncü sette büyük bir avantaj elde etmemize ragmen özellikle bazi pozisyonlarda istedigimiz sayilari alamadik ve aradaki fark kapandi. Dördüncü seti kaybettik ve altin seti oynamak durumunda kaldik. Bizim için önemli olan turu geçmekti. Altin sette takimim müthis bir performans ortaya koydu ve turu böylece geçtik. Bu galibiyeti çok zor günlerden geçen depremzedelere hediye etmek istiyorum. Halkbank Spor Kulübü tarihinde elde edilmis en önemli basarilardan birisi. Umarim devamini getirecegiz."


- "Daha sert maçlar bizi bekliyor"

Taner Atik, Sampiyon Ligi'nde tur atladikça rakip takimlarin seviyesinin de arttigina dikkati çekti.

CEV Sampiyonlar Ligi yari finalinde Polonya temsilcisi Jastrzebski Wegiel ile eslestiklerini hatirlatan Atik, "Yari finalde eslestigimiz Jastrzebski Wegiel çok iyi kadrosu olan bir takim. Daha sert maçlar bizi bekliyor. Takimima inaniyorum. Yari finalde de ülkemizi gururlandiracak sonuçlar elde etmek için elimizden gelen her seyi yapacagiz." degerlendirmesinde bulundu.