Fenerbahçeli oyuncu Diego Rossi, yarin oynayacaklari Sevilla maçini degerlendirdi:Murat Kaya- "Ilk maçtaki sonuçtan dolayi 2 gollük dezavantajimiz var. Ofansif oyuncularin rolü önemli. Neler yapmamiz gerektigini biliyoruz. Biz isimizi yapacagiz" - "Her gün bir önceki günden daha iyi olmak için çalismalarimi sürdürüyorum"

Fenerbahçeli oyuncu Diego Rossi, yarin oynayacaklari Sevilla maçini degerlendirdi:Murat Kaya- "Ilk maçtaki sonuçtan dolayi 2 gollük dezavantajimiz var. Ofansif oyuncularin rolü önemli. Neler yapmamiz gerektigini biliyoruz. Biz isimizi yapacagiz"
- "Her gün bir önceki günden daha iyi olmak için çalismalarimi sürdürüyorum"

ISTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövans maçinda yarin Ispanya temsilcisi Sevilla'yi konuk edecek Fenerbahçe'nin Uruguayli oyuncusu Diego Rossi, ilk maçi 2-0 kaybettikleri eslesmede turu geçen taraf olmak için ne yapmalari gerektigini bildiklerini söyledi.

Sevilla maçi öncesi Samandira Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus'la birlikte basin mensuplarinin karsisina çikan Diego Rossi, yarinki maça iliskin görüslerini paylasti.

Yarinki maçin kendileri için güzel bir meydan okuma olacagini belirten Rossi, "En iyi sekilde hazirlandik. Evimizde, taraftarimizin önünde alacagimiz iyi bir sonucun önemli olacagini biliyoruz. Yarinki maçta goller atmak önemli. Ilk maçta sonuçtan dolayi 2 gollük dezavantajimiz var. Ofansif oyuncularin rolü önemli. Neler yapmamiz gerektigini biliyoruz. Biz isimizi yapacagiz." diye konustu.

Bu sezon 11 asist ve 3 golü bulundugu hatirlatilip, takima katkisi sorulan Uruguayli futbolcu, "Bir oyuncu her zaman takimina yardim etmek için oynar. Özellikle gol katkisi her oyuncu için çok önemli. Ben de asistlerimle takimima yardim etmeye çalisiyorum. Bu sayilar sadece benim degil, takim uyumunun bir yansimasi." ifadelerini kullandi.

Bazen elestirilmesine deginen Rossi, "Futbol bu. Oyuncular her zaman elestirilebilirler. Bunlara hazir olmaniz gerekiyor. Elestirilerin isinizi etkilememesi gerekiyor. Her gün bir önceki günden daha iyi olmak için çalismalarimi sürdürüyorum." degerlendirmesinde bulundu.