MHP, yerel seçim çalismalarini üç ana hedef ekseninde yürütecekEsin Isik- Parti, seçimdeki hedeflerini, "merkezi ve yerel yönetimin uyum içinde çalismasi", "büyüksehirlerin kazanilmasi" ve "depremden etkilenen 11 ilde Cumhur Ittifaki'nin mutlak zaferi" olarak belirledi - MHP, Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhur Ittifaki'nin elde ettigi basarinin yerel seçimde de sürdürülerek siyasi istikrarin pekisecegi, vatandasa giden hizmetin kalitesinin de artacagi görüsünde

MHP, yerel seçim çalismalarini üç ana hedef ekseninde yürütecekEsin Isik- Parti, seçimdeki hedeflerini, "merkezi ve yerel yönetimin uyum içinde çalismasi", "büyüksehirlerin kazanilmasi" ve "depremden etkilenen 11 ilde Cumhur Ittifaki'nin mutlak zaferi" olarak belirledi
- MHP, Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde Cumhur Ittifaki'nin elde ettigi basarinin yerel seçimde de sürdürülerek siyasi istikrarin pekisecegi, vatandasa giden hizmetin kalitesinin de artacagi görüsünde

ANKARA (AA) - MHP, yerel seçim çalismalarini, "merkezi ve yerel yönetimin uyum içinde çalismasi", "büyüksehirlerin kazanilmasi" ve "depremden etkilenen 11 ilde Cumhur Ittifaki'nin mutlak zaferi" hedefiyle yürütecek.

Edinilen bilgiye göre MHP'de, Genel Baskan Devlet Bahçeli'nin, temmuzda "2024'e Dogru, Diyar Diyar Anadolu" temasiyla yerel seçimlere hazirlik sürecini baslatmasinin ardindan çalismalara hiz verildi.

MHP, seçim stratejisini, "Istikrar ve Hizmet Için, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Gelecege" ve "Merkezden Yerele Istikrari Bozmadan Umuda Dogru" sloganlari üzerine kurdu.

Seçim stratejisinin basliklarindan ilkini "merkezi ve yerel yönetimin uyum içerisinde çalismasi" olarak belirleyen parti, Cumhur Ittifaki'nin Cumhurbaskani ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde elde ettigi basarinin yerel seçimde de sürdürülmesini hedefliyor. MHP, böylece siyasi istikrarin pekisecegi ve vatandasa giden hizmetin kalitesinin artacagini düsünüyor.

MHP'nin stratejisinde Cumhur Ittifaki'nda olmayan büyüksehirlerin kazanilmasi ikinci hedef olarak belirlenirken parti, 6 Subat'taki Kahramanmaras merkezli depremlerin etkiledigi 11 il ve ilçelerinde ise ittifakin "mutlak zafer" elde etmesini amaçliyor.

MHP'li belediye sayisini 31 Mart 2024'te yapilacak seçimde artirmak isteyen parti, 2019 yerel seçimlerinde bir büyüksehir (Manisa), 10 il, 133 ilçe ve 88 belde olmak üzere 232 belediye kazanmisti.

- Depremden etkilenen illere özel "Hep Yaninda" kampanyasi

Bu arada MHP Genel Baskani Bahçeli, depremden etkilenen 11 ilde kampanya çalismalarinin depremzede vatandaslarin hassasiyetleri gözetilerek yapilmasi talimatini verdi. MHP bu kapsamda depremden etkilenen illere özel "Hep Yaninda" ana temasi ile kampanya çalismasi baslatti.

Parti, kampanyada, depremzedelerin her zaman yanlarinda olacaklari vurgusunu yaparak, "Verilecek Dogru Karar, Yaralari Cumhur Sarar", "Dar Zamaninda Tüm Gücüyle Yaninda", "Yaralari Özenle Saracak, Güvenli Gelecegi Kuracak" ve "Beklentisiz Destek Kesintisiz Hizmet" sloganlarini kullanacak.