Kiliçdaroglu, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Soyer'in kizinin nikah törenine katildiAli Korkmaz

Kiliçdaroglu, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Soyer'in kizinin nikah törenine katildiAli Korkmaz

IZMIR (AA) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, Izmir Büyüksehir Belediye Baskani Tunç Soyer'in kizinin nikah törenine katildi.

Izmir Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Tunç Soyer ile Neptün Soyer’in kizi Duygu Soyer, yasamini mimar Çagan Izgi ile birlestirdi.

Güzelbahçe Olivelo Yasayan Park’taki nikah töreninde çiftin sahitliklerini CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu, esi Selvi Kiliçdaroglu ile Defne Soyer ve Yagiz Izgi yapti.

Nikahi Tunç Soyer kiydi, törende Hüsnü Senlendirici sahne aldi.

Nikah töreninde konusan CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, "Böylesine güzel bir dügünde sizlerle bir arada olmak benim için çok önemli. Sizlere güzel torunlar verecekler, sakin ola ki o torunlar Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrilmasinlar. Arada bir tartisacaksiniz ama barismayi da unutmayin." tavsiyesinde bulunduktan sonra nikah cüzdanini Duygu Soyer'e teslim etti.

Tunç Soyer de dogumla ölüm arasindaki yolculukta en önemli dönüm noktasinin evlilik oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:

"Duygu ve Çagan'in hayatlarinin bu tarihi aninda bizleri yalniz birakmadiginiz için sizlere çok tesekkür ederim. 14,5 yildir sürdürdügüm belediye baskanligi görevim boyunca kim bilir kaç defa nikah akdi gerçeklestirmisimdir. Ancak sadece belediye baskani olarak degil bir baba bir kayinpeder olarak o imzayi atacagim. Her evlilikte bir tavsiyem var. Asla birbirinizi degistirmeye çalismayin. Bütün ömrünüz ayni bu aksamki gibi dogayla iç içe, saglik, mutlulukla geçsin. Yalnizca sizin için degil gelecekteki yavrulariniz için de umarim huzurlu, güler yüzlü bir evlilik olsun."