Kadinlar AXA Sigorta Kupa Voley'de Dörtlü Final maçlarina dogruAli Korkmaz- Izmir'de yarin baslayacak organizasyona katilacak takimlarin kaptanlari açiklamalarda bulundu

Kadinlar AXA Sigorta Kupa Voley'de Dörtlü Final maçlarina dogruAli Korkmaz- Izmir'de yarin baslayacak organizasyona katilacak takimlarin kaptanlari açiklamalarda bulundu

IZMIR (AA) - Izmir'de yarin baslayacak Kadinlar AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacioglu Özel Sezonu Dörtlü Final maçlarinda yer alacak ekiplerin kaptanlari organizasyonu degerlendirdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu sitesinde yer alan açiklamada görüslerine yer verilen Aydin Büyüksehir Belediyespor Takim Kaptani Fatma Sekerci, kupada yari finale kaldiklari için çok mutlu olduklarini belirterek, "Aydin Büyüksehir Belediyespor tarihinde de ilk kez dörtlü final oynayacagiz. Sahada en iyi sekilde mücadele edip, takim olarak elimizden geleni yapacagiz." ifadelerini kullandi.

Fenerbahçe Opet Takim Kaptani Eda Erdem de Izmir’deki AXA Sigorta Kupa Voley finallerinde taraftarlariyla bulusacaklari için mutlu olduklarini, kupada yarin Türk Hava Yollari ile karsilasacaklarini bildirdi.

Eda Erdem, öncelikle finale kalmak istediklerini aktararak, "Öncelikle finale kalmayi, sonrasinda da kupayi kaldirip, ligde oynayacagimiz play-off karsilasmalari öncesinde moral bulmayi hedefliyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

VakifBank Takim Kaptani Gabi Guimaraes ise sunlari kaydetti:

"AXA Sigorta Kupa Voley finalleri bizim için çok önemli bir turnuva. Zor olacagini biliyoruz ama Izmir’deki finallerde en iyi performansimizi ortaya koymak için çok siki bir sekilde hazirlandik."

Üst üste 2. kez Dörtlü Final'de yer alacaklari için çok mutlu olduklarini aktaran Türk Hava Yollari Takim Kaptani Seyma Ercan, " Dörtlü final birbirinden güçlü dört takimin mücadelesine sahne olacak. Yari finalde de Fenerbahçe Opet gibi güçlü bir rakibe karsi oynayacagiz. Iyi bir oyun sergileyerek galip gelmek ve finale yükselmek istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Izmir Atatürk Voleybol Salonu'ndaki organizasyonun ilk maçinda yarin saat 17.00'de VakifBank ile Aydin Büyüksehir Belediyespor, saat 20.00'de ise Türk Hava Yollari ile Fenerbahçe Opet karsilasacak.