Gratis, 4. kez kisisel bakim sektörünün en teknolojik markasi seçildiFurkan Gençoglu- Gratis Pazarlama Direktörü Selcan Ikiz: -"Magazalarimizdan online satis platformumuza, sosyal medya kanallarimizdan mobil uygulamamiza kadar her alanda çift tarafli etkilesim yaratiyor, yapay zeka teknolojilerimiz ile degisen müsteri beklentilerini karsiliyoruz"

Gratis, 4. kez kisisel bakim sektörünün en teknolojik markasi seçildiFurkan Gençoglu- Gratis Pazarlama Direktörü Selcan Ikiz:
-"Magazalarimizdan online satis platformumuza, sosyal medya kanallarimizdan mobil uygulamamiza kadar her alanda çift tarafli etkilesim yaratiyor, yapay zeka teknolojilerimiz ile degisen müsteri beklentilerini karsiliyoruz"

ISTANBUL (AA) - Gratis, Pazarlamasyon.com ve Nielsen Türkiye tarafindan bu yil 4’üncü kez gerçeklestirilen Türkiye’nin en teknolojik markalari arastirmasi Tech Brands Turkey kapsaminda ‘Kisisel Bakim Sektörü’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Gratis'den yapilan açiklamaya göre, Nielsen Türkiye tarafindan birçok farkli sektörden markanin 42 farkli kategoride kapsamli bir metodolojiyle degerlendirildigi Tech Brands’in sonuçlari, Türkiye genelindeki farkli SES grubundan tüketici kitlesiyle gerçeklestirilen kapsamli bir arastirmaya dayaniyor.

Tüketici kitlesinin vermis oldugu yanitlar baz alinarak hazirlanan raporun sonucunda belirlenen markalarin ödüllendirildigi Tech Brands Turkey kapsaminda Gratis, müsterilerine sundugu teknolojik gelismeler ile elde ettigi basari sayesinde 4’üncü yilda da öne çikan markalar arasindaki yerini alarak ‘Kisisel Bakim Sektörü’ kategorisinde birinci seçildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Gratis Pazarlama Direktörü Selcan Ikiz, Türkiye’nin en yaygin kisisel bakim marketi olarak hizmet veren Gratis’in tüketiciler tarafindan 4 yildir üst üste en teknolojik marka seçilmesinden dolayi gurur duyduklarini belirterek, "Saglikli, sürekli ve sürdürülebilir büyüme için müsterilerimizi hep dinliyor, bu dogrultuda onlarin dijital yasam tarzlarini, davranislarini, ihtiyaç ve beklentilerini anlamaya çalisarak dijital platformlarimizi hizla sekillendiriyoruz. Magazalarimizdan online satis platformumuza, sosyal medya kanallarimizdan mobil uygulamamiza kadar her alanda çift tarafli etkilesim yaratiyor, yapay zeka teknolojilerimiz ile degisen müsteri beklentilerini karsiliyoruz.” ifadelerini kullandi.

Gratis’in tüketicilerin alisveris deneyimlerini yeniden sekillendirme hedefi ile 14 yil önce yola çiktigini ve bu süreçte kisisel bakim sektörüne yeni bir vizyon kazandirdigini aktaran Ikiz, “Bu ödülü bize layik gören tüketicilerimize ve bu organizasyonu gerçeklestiren Pazarlamasyon.com’a Gratis ailesi adina tesekkür ediyorum.” seklinde konustu

Gratis, dünyaca ünlü markalarin da içinde bulundugu yüzlerce markayi Türk tüketicilerine sunmasinin yani sira müsterilerine keyifli alisveris deneyimleri yasatmayi hedefleyerek hizmetlerini de bu yönde gelistirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yüksek teknoloji kullanarak Gratis.com’da yapay zeka kullanimina baslayarak artirilmis gerçeklik (AR) teknolojisi ile hayata geçirdigi ‘Sanal Makyaj’ uygulamasini kullanima sunan Gratis, müsterilerine sanal makyaj deneyimi sunuyor. Türkiye’nin en teknolojik markalari arasindaki yerini alarak basarisini “Tech Brands Turkey” ödülü ile taçlandiran Gratis, teknolojik gelismeleri hizmetlerine entegre ederek online magazasi Gratis.com ile de 7/24 kesintisiz alisveris imkani sunmaya devam ediyor.