Giresunspor, Alanyaspor karsisinda 3 puan hedefliyor Atakan Çitlak- Kulüp Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz: "Alanyaspor karsisinda alacagimiz galibiyetle geçmise sünger çekecegiz ve ligde çikisa geçecegiz"

Giresunspor, Alanyaspor karsisinda 3 puan hedefliyor Atakan Çitlak- Kulüp Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz:
"Alanyaspor karsisinda alacagimiz galibiyetle geçmise sünger çekecegiz ve ligde çikisa geçecegiz"

GIRESUN (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasinda 2 Nisan Pazar günü Corendon Alanyaspor'u konuk edecek Bitexen Giresunspor'un kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz, ligde çikisa geçeceklerine inandiklarini bildirdi.

Ekiz, yaptigi yazili açiklamada, oyuncularin Alanyaspor karsilasmasi hazirliklarina devam ettigini belirtti.

Karsilasmada galibiyet elde eden taraf olmayi amaçladiklarini vurgulayan Ekiz, "Takimimizin moral ve motivasyonu yüksek. Alanyaspor karsisinda alacagimiz galibiyetle geçmise sünger çekecegiz ve ligde çikisa geçecegiz. Buna inancimiz tam." ifadelerini kullandi.

Ekiz, kulübe gelir getirici kaynaklar saglanmasi üzerinde çalistiklarini, "Hedef 2828 Yeni Üye" projesini hayata geçirdiklerini de aktararak, sunlari kaydetti:

"Altin, gümüs ve bronz kartlarimiz 28'ser adetle sinirli. Bu kartlarin tamaminin satilmasi halinde 11 milyon 200 lira gelir elde etmis olacagiz. Çotanak kart ise 128 adet ve buradan da bir milyon 920 bin lira gelir saglayacagiz. 'Birlikten kuvvet dogar' ilkesiyle hareket ediyoruz. Giresunspor herkes için degerli olmali, herkesin destegini arkasina almali."