Giresunspor, Besiktas karsisinda puan hedefliyorGültekin Yetgin- Kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz:"Giresunspor, daha önce Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den ve Besiktas'tan nasil puan aldiysa bu maça da ayni hirs ve öz güvenle çikacaktir"

Giresunspor, Besiktas karsisinda puan hedefliyorGültekin Yetgin- Kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz:"Giresunspor, daha önce Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den ve Besiktas'tan nasil puan aldiysa bu maça da ayni hirs ve öz güvenle çikacaktir"

GIRESUN (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'da kulüp basin sözcüsü Emrullah Ekiz, 9 Nisan Pazar günü deplasmanda Besiktas ile yapacaklari maçtan istedikleri sonuçla döneceklerine inandigini belirtti.

Ekiz, kulübün internet sitesinden yaptigi açiklamada, geçen hafta Süper Lig'de yeni bir sayfa açip uzun süre sonra galibiyetle tanismak için çiktiklari Corendon Alanyaspor karsilasmasindan beraberlikle ayrildiklarini animsatti.

Maçi 2-0'dan 2-2'ye getirmelerine ragmen kalan bölümde yaptiklari basit hatalarin sahadan bir puanla ayrilmalarina sebep oldugunu ifade eden Ekiz, "Ama olsun, Giresunspor'un hedefi belli. Ne yaptigini, ne yapacagini ve nasil mücadele edecegini iyi biliyor. Biz bu isin üstesinden gelebilecek iyi bir kadroya ve teknik heyete sahibiz. Öyle ya da böyle bu yarisi istedigimiz yerde bitirecegiz." degerlendirmesinde bulundu.

Ekiz, ligin 28. haftasinda Besiktas ile zor bir maç oynayacaklarinin altini çizerek, sunlari kaydetti:

"Süper Lig'de her maç zor. Bu maç da onlardan biri olacak. Besiktas, Türk futbolumuzun köklü takimlarindan biri. Rakibimize saygi duyarak, Giresunspor'umuz kendi oyununu sahaya yansitacaktir. Giresunspor daha önce Galatasaray'dan, Fenerbahçe'den ve Besiktas'tan nasil puan aldiysa bu maça da ayni hirs ve öz güvenle çikacaktir. Biz elimizden gelen çaba ve gayreti sahaya yansitarak insallah Istanbul'dan istedigimiz sonuçla dönecegiz ve alt siralardan uzaklasmak için adim atacagiz."

Corendon Alanyaspor maçinda tribünlere gelerek takima tam destek veren taraftarlara da tesekkür eden Ekiz, "Çagrimiza kulak veren, bitis düdügüne kadar yesil-beyazli takimimiza destek olan herkese sükranlarimi sunuyorum. Istanbul'da oynayacagimiz karsilasmada da taraftarlarimizin bizleri yalniz birakmayacagini biliyoruz. Onlarin destegi bizler için çok önemli. Giresunspor, taraftariyla güzel. Biz taraftarimizla yan yana, omuz omuza vererek bu isi basaracagiz." ifadelerini kullandi.

Ekiz, "Hedef 2828 Yeni Üye" kampanyasinin devam ettigini, herkesten destek beklediklerini sözlerine ekledi.