Garanti BBVA'nin gezici tiri deprem bölgesindeki çocuklarla bulustuMuhammet Emin Horuz

Garanti BBVA'nin gezici tiri deprem bölgesindeki çocuklarla bulustuMuhammet Emin Horuz

ISTANBUL (AA) - Garanti BBVA, 23 Nisan'i deprem bölgesindeki çocuklarla birlikte kutladi.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami için birçok oyun ve atölye içeren Garanti BBVA gezici tirlari ve çalisanlardan olusan ekip, 22 Nisan-29 Nisan'da Hatay, Adiyaman ve Kahramanmaras'taki çadir kentleri ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Çocuklar; seksek, yakar top ve masa futbolu gibi geleneksel oyunlarin yaninda çocuk tiyatrosu, illüzyon gösterisi, film gösterimi ve masal anlatimlariyla eglenceli saatler geçirdi. Düzenlenen atölyelerde kukla, rüzgargülü ve uçurtma yapmayi ögrenen çocuklar bayramin tadini çikardi.

Ögretmen Akademisi Vakfi (ÖRAV) egitmenleri ve çalisanlarindan olusan Gönüllü Yoncalar'in da eslik ettigi etkinliklerde çadir ve konteyner kentlerden köylere kadar uzanan genis bir rotada bir hafta boyunca bayram coskusu yasandi. ÖRAV üyeleri, köylerdeki sorunlari tespit edip ilgili birimlere aktarma firsati da buldu. Garanti BBVA, deprem bölgesindeki çocuklarin yogun ilgiyle karsilastigi etkinliklerin devami için de çalismalarini sürdürüyor.