Fenerbahçe, yarin Medipol Basaksehir'e konuk olacakMurat Kaya

Fenerbahçe, yarin Medipol Basaksehir'e konuk olacakMurat Kaya

ISTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasinda yarin deplasmanda Medipol Basaksehir ile karsilasacak.

Basaksehir Fatih Terim Stadi'nda saat 20.30'da baslayacak müsabakayi Suat Arslanboga yönetecek.

Ligde son olarak MKE Ankaragücü'nü Kadiköy'de 2-1 maglup eden sari-lacivertliler, lider Galatasaray ile arasindaki 6 puanlik farkin artmamasini saglamisti. Teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, haftaya 60 puanla 2. sirada giriyor.

Son maçinda Istanbulspor'a 1-0 maglup olan Medipol Basaksehir ise 45 puanla 5. sirada yer aliyor.

- Fenerbahçe'de 4 eksik

Fenerbahçe, Medipol Basaksehir maçinda 4 oyuncusundan yararlanamayacak.

Sari-lacivertlilerde sari kart cezalisi Bright Osayi-Samuel'in yani sira bel fitigi rahatsizligi nedeniyle 17 Nisan'da basarili bir operasyon geçiren kaptan Altay Bayindir ile sakatliklari bulunan Lincoln Henrique ve Joshua King müsabakada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de 17 Nisan Pazartesi günü antrenmana katilmayan Miha Zajc ve Michy Batshuayi ile dinlendirilen Arda Güler'in durumu ise maç günü belli olacak. Uzun dönemli sakatliktan sonra ayni gün takim arkadaslarinin alkislariyla antrenmanlara dönen Luan Peres'in ise forma giyip giymeyecegi henüz netlik kazanmadi.

- Sinirda 6 isim

Fenerbahçe'de 6 oyuncu sari kart ceza sinirinda yer aliyor.

Sari-lacivertlilerde Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Miha Zajc, Emre Mor, Willian Arao ve Enner Valencia, yarin kart görmeleri durumunda Istanbulspor karsisinda takimi yalniz birakacak.