DeFacto’dan "Zeytin Derisi Koleksiyonu"Tolga Yanik- Koleksiyon, üretim sürecinin hiçbir asamasinda hayvansal madde kullanilmayan vegan zeytin derisiyle hazirlaniyor

DeFacto’dan "Zeytin Derisi Koleksiyonu"Tolga Yanik- Koleksiyon, üretim sürecinin hiçbir asamasinda hayvansal madde kullanilmayan vegan zeytin derisiyle hazirlaniyor

ISTANBUL (AA) - DeFacto, sürdürülebilirlik yaklasimi dogrultusunda "Zeytin Derisi Koleksiyonu"nu moda severlerle bulusturuyor.

Sirket açiklamasina göre, yüzde 100 vegan, bitkisel bazli ve yüzde 100 geri dönüsümlü ürünlerin bir araya gelmesiyle olusan Zeytin Derisi Koleksiyonu, yün, kürk ve ipek gibi hiçbir hayvansal lif içermeyen ve ayni zamanda üretim sürecinin hiçbir asamasinda hayvansal madde kullanilmayan vegan zeytin derisiyle hazirlaniyor.

Dogal ve alternatif bir ham madde olan vegan deri kullanimiyla, üretim asamasinda karbon salinimini yüzde 94 azaltiyor. Koleksiyon sik bir görünümün anahtarini sunarken, dogaya saygiyla yaklasiyor ve atik üretiminin önüne geçiyor.

Çevreci koleksiyonlariyla sürdürülebilir modanin Türkiye'deki öncülerinden DeFacto'nun Zeytin Derisi Koleksiyonu, erkek ve kadinlar için zamansiz ve klasik tasarimlariyla dikkati çeken özel aksesuarlardan olusuyor. Her tarz kullanima uygun dogal ve klasik renklerin hakimiyet kurdugu bitki bazli koleksiyon, kombinler için tamamlayici, çevre için sürdürülebilir, doga için dost tasarimlar sunuyor.

Daha önce de Elma Derisi Koleksiyonu ile elma kabugu atiklarindan sürdürülebilir tasarimlar gerçeklestiren DeFacto, simdi de Zeytin Derisi Koleksiyonu'nu hayata geçirerek sürdürülebilirlik hedefleri kapsaminda koleksiyonlarina yenilerini eklemek üzere çalismalarini sürdürüyor.

Zeytin Derisi Koleksiyonu, "www.defacto.com" online alisveris sitesinden ve seçili DeFacto magazalarindan kesfedilebiliyor.