Radyoloji Uzm. Dr. Davut Ünsal Çapkan, Medical Point Gaziantep'teHatice Senses Kurukiz

Radyoloji Uzm. Dr. Davut Ünsal Çapkan, Medical Point Gaziantep'teHatice Senses Kurukiz

ISTANBUL (AA) - Radyoloji kadrosunu güçlendirmeye devam eden Medical Point Gaziantep Hastanesi, Radyoloji Uzm. Dr. Davut Ünsal Çapkan'i kadrosuna dahil etti.

Hastaneden yapilan açiklamaya göre, Ankara Üniversitesi Tip Fakültesinden mezun olan Uzm. Dr. Davut Ünsal Çapkan, 1999-2004 yillarinda Ankara Gazi Üniversitesi Tip Fakültesinde Radyoloji Ana Bilim Dalinda uzmanligini tamamladi.

Çapkan, 2015'te Adana Baskent Üniversitesinde Girisimsel Radyolojide fellow olarak bulundu. Türkiye'nin birçok yerinde görev yapan Uzm. Dr. Çapkan ilk olarak 2005'ten 2009'a kadar Adiyaman Devlet Hastanesinde Radyoloji Uzmani olarak görev yapti.

Çapkan, 2009'da Medical Point Gaziantep çalismasinin ardindan, 2013'ten 2023'ün subat ayina kadar Gaziantep'te yer alan özel bir hastanenin Radyoloji Kurucu ve Sorumlu Hekimi olarak kariyerine devam etti.

Kariyerini birçok egitimle taçlandiran Çapkan, 2004'te Ankara Etlik SSK 2. Düzey detayli Obstetrik Usg Egitimi ile 2006 yilinda Ankara Hacettepe Üniversitesi Kardiyak Koroner BT Anjiografi Egitimi alarak birçok basarili isleme imza atti.

Medical Point Gaziantep Hastanesi Radyoloji Uzm. Dr. Davut Ünsal Çapkan'in ilgi alanlari arasinda Girisimsel Radyoloji, Üroradyoloji (Manyetik Rezonans- Ultrason PROSTAT Füzyon Hedef Biyopsi), Kardiyak Görüntüleme (Kalp MR, Koroner BT anjiografi), Varis Tedavileri (EVLA, Köpük skleroterapi), Ileri Düzey BT-MR Uygulamalari (Spektroskopi, Perfüzyon MR, Traktografi, BT sanal endoskopi ve benzeri), Meme Görüntüleme ve Biyopsi Uygulamalari, Ablasyon tedavileri (Tiroid nodül, Osteoid Osteoma ve benzeri), 2. Düzey Obstetrik USG ve Detayli Ultrasonografi, Geleneksel Tip ( Akapunktur, Ozon, Mezoterapi ve benzeri) bulunuyor.

Çapkan, ayni zamanda Türk Radyoloji Dernegi, Girisimsel Radyoloji ve CIRSE Dernegi, Manyetik Rezonans Dernegi, Türk Ultrasonografi Dernegi, Pediatrik Radyoloji Dernegi üyesi. ?