DS'in Bursa’daki showroomu hizmet vermeye basladiAbdulkadir Günyol- Koluman Monde Motorlu Araçlar AS Yönetim Kurulu Baskan Vekili Dr. Altug Ercis: - "Gerek Istanbul’a gerekse de Ege Bölgesi’ne yakinligindan dolayi Bursa bizim için çok önemli bir konumda. Bölge lüks otomobil tercih etme potansiyeli yüksek olan bir lokasyon"

DS'in Bursa’daki showroomu hizmet vermeye basladiAbdulkadir Günyol- Koluman Monde Motorlu Araçlar AS Yönetim Kurulu Baskan Vekili Dr. Altug Ercis:
- "Gerek Istanbul’a gerekse de Ege Bölgesi’ne yakinligindan dolayi Bursa bizim için çok önemli bir konumda. Bölge lüks otomobil tercih etme potansiyeli yüksek olan bir lokasyon"

ISTANBUL (AA) - DS’in Türkiye’deki 6'nci showroomu Bursa’da hizmet vermeye basladi.

DS'ten yapilan açiklamaya göre, otomobilde Fransiz lüksünü temsil eden marka DS, Türkiye'deki 6'nci showroomunu Bursa’da hizmete açti. Türkiye'de Koluman Holding istiraki Koluman Monde Motorlu Araçlar Ticaret ve Sanayi AS tarafindan temsil edilen markanin Istanbul’da 2, Ankara, Izmir ve Antalya’da da birer showroomu bulunuyor.

Bu showroomlarin ardindan, Bursa’da 2 bin metrekarelik bir alanda açilan showroom fiziksel özelliklerinin yaninda, dijital aktiviteleriyle de müsterilerine üst düzeyde lüksü sunuyor.

"DS Automobiles Bursa" adiyla ve 15 kisilik ekibiyle hizmet vermeye baslayan markanin Türkiye’deki yatirimlari 2023 ve 2024 yillarinda farkli sehirlerde de devam edecek. Markanin "lüks" stratejisine paralel olarak Bursa’da açilan 6'nci showroomunda DS markasinin en yeni modelleri begenilere sunulurken, hibrit versiyonuyla birlikte zarif, güçlü ve sofistike bir hat çizgisine sahip olan DS 9 ile DS 4 modelleri de ürün gami içindeki yerini aliyor.

- "Bursa bizim için çok önemli bir konumda"

Açiklamada görüslerine yer verilen Koluman Monde Motorlu Araçlar AS Yönetim Kurulu Baskan Vekili Dr. Altug Ercis, tüm tedariklerin Bursa üzerine yapildigini belirterek, "Konsantrasyonumuzu Bursa’ya yogunlastirdik. Gerek Istanbul’a gerekse de Ege Bölgesi’ne yakinligindan dolayi Bursa bizim için çok önemli bir konumda. Bölge lüks otomobil tercih etme potansiyeli yüksek olan bir lokasyon. Yeni showroomumuz gücümüze güç katacaktir." ifadelerini kullandi.

Ercis, DS markasinin Türkiye’de hizla büyüdügüne ve premium segmentte ciddi bir oyuncu olarak yerini aldigina da isaret ederek, "Markamiz müsterilerimiz tarafindan yogun olarak tavsiye ediliyor. Bunun nedenlerinin basinda da lüks çizgisinin yaninda modellerimizle segmentimizde fiyat-fayda seviyesinin en yüksek oldugu markalardan biri olmamiz." degerlendirmesinde bulundu.

- "DS, Türkyie'de de yükselisini sürecek"

Ercis, DS modellerinin en çok 30-35 yas üzeri kadin ve erkeklerin esit olarak ilgi gösterdigi bir marka oldugunu aktararak, Bursa showroomuyla birlikte yil sonunda geçen yildan daha fazla satis adedine ulasacaklarini bildirdi.

Markanin lüks segmentte Avrupa'da büyüyen 3 markadan biri oldugunu belirten Ercis, "DS, Türkiye’de de yükselisini sürdürecek ve yeni modellerimizle birlikte bu yil DS’in yili olacaktir. DS, önümüzdeki yillarda da her yil katlanarak artan satis adedine ulasacaktir." ifadelerini kullandi.

Ercis, Türkiye premium pazarinin 2022 yilinda bir önceki yila göre yüzde 10’un üzerinde artis gösterdigine isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Global ölçekte baktigimizda da premium segmentin tedarik ve çip krizi gibi sorunlarla daha iyi basa çiktigini söyleyebiliriz. Bu noktada premium segment müsterilerinin de ilgisi son dönemde artmistir. Çünkü parasini korumak isteyen müsteriler lüks otomobil dahil olmak üzere bu tür unsurlari degerlendirme yolunu seçebiliyorlar. Bununla birlikte yeni teknolojilerin ve yeniliklerin ilk olarak premium segmentte sunulmasi, son dönemde segmentin kârlilik oranini da ileriye tasidi."