Cumhurbaskani Erdogan, is insani Kemal Coskun'un cenaze törenine katildiKaan Bozdogan

Cumhurbaskani Erdogan, is insani Kemal Coskun'un cenaze törenine katildiKaan Bozdogan

ISTANBUL (AA) - Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan, akcigerlerinde su toplanmasi ve iç kanama teshisiyle bir süredir tedavi gördügü hastanede 86 yasinda hayatini kaybeden is insani Kemal Coskun'un cenaze törenine katildi.

Fatih Camisi'nde ögle vakti düzenlenen törende, Coskun Et ve Et Mamulleri Kurucusu Kemal Coskun'un esi Firdevs, ogullari Kenan, Kamil, Samil Coskun, kizlari Perihan Sever, Zuhal Yilmaz, Kamile Akkus ile yakinlari taziyeleri kabul etti. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan da cami avlusunda merhumun esi ve çocuklarina bas sagligi diledi.

Cenaze namazina Cumhurbaskani Erdogan'in yani sira Istanbul Valisi Ali Yerlikaya, Merkez Bankasi Baskani Sahap Kavcioglu, Istanbul Büyüksehir Belediyesi Meclis 1. Baskanvekili Zeynel Abidin Okul, Fatih Belediye Baskani Mehmet Ergün Turan, AK Parti Istanbul Il Baskani Osman Nuri Kabaktepe, Istanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktas, Ilim Yayma Vakfi Mütevelli Heyeti Baskani Necmeddin Bilal Erdogan ile çok sayida is insani da katildi.

Coskun'un naasi, tezkiye konusmasi ve dua edilmesinin ardindan cenaze aracina tasindi. Cumhurbaskani Erdogan da tabuta omuz verdi.

Kemal Coskun'un cenazesi defnedilmek üzere Eyüpsultan Isiklar Köyü Mezarligi'na götürüldü.