Corendon Airlines Ingiltere pazarinda büyümesini sürdürüyorMuhammet Emin Horuz- Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan- "Önümüzdeki dönemlerde sadece Ingiltere'den uçtugumuz noktalari degil, uçus destinasyonlarimizin sayisini da artirmayi hedefliyoruz"

Corendon Airlines Ingiltere pazarinda büyümesini sürdürüyorMuhammet Emin Horuz- Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan- "Önümüzdeki dönemlerde sadece Ingiltere'den uçtugumuz noktalari degil, uçus destinasyonlarimizin sayisini da artirmayi hedefliyoruz"

ISTANBUL (AA) - Corendon Airlines, 2022 yaz sezonunda Ingiltere pazarina sundugu uçuslarina 2023’te yeni hatlar ekleyerek devam ediyor.

Corendon Airlines'tan yapilan açiklamaya göre, Corendon Airlines, Ingiliz turistlerin Türkiye'ye yogun ilgisini de göz önünde bulundurarak, 2023 yilinda Ingiltere-Türkiye uçus programini genisletti.

Geçen sene Ingiltere'nin 5 havalimanindan Türkiye'ye direkt uçus sunan Corendon Airlines, 2023 sezonunda uçus planini yeni hatlarla zenginlestirerek Ingiltere'den uçus sundugu havalimani sayisini arttirdi. Londra, Birmingham, Manchester, Newcastle ve Glasgow'dan Antalya ve Dalaman'a uçuslar gerçeklestirecek olan Corendon Airlines, 2023 uçus planina bu hatlarin yani sira Bristol'i da ekledi.

- Corendon Airlines sezonu Bristol-Antalya uçusu ile açti

Londra-Antalya hattinda geçen sene oldugu gibi 2023'te de günlük uçus sunmaya devam edecek olan hava yolunun Ingiltere operasyonu 1 Nisan’da basladi. Bristol-Antalya hattindaki ilk uçusunu yaparak sezonu açan Corendon Airlines, bu hattaki ilk uçusunu 185 yolcu ile gerçeklestirdi. Uçustan önce Bristol Havalimani apronunda Corendon Airlines uçus ekipleri ile Bristol Havalimani yetkilileri bir araya geldi.

Ingiltere kalkisli uçuslarina olan talep üzerine Corendon Airlines geçen haftalarda 2024 yaz uçuslarini da satisa açti. Tatilini erken planlamayi tercih eden Ingiliz turistlere alternatif sunmaya devam eden hava yolu 2024 yaz planinda ayni sehirlerden uçus sunmaya devam edecegini belirtti.

-"Uçus destinasyonlarimizin sayisini da artirmayi hedefliyoruz"

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen Corendon Airlines Ticaret Direktörü Mine Aslan, sunlari kaydetti:

"Geçtigimiz sene Ingiltere pazari tüm sezon operasyonlarimizi sürdürdügümüz ilk yil oldu. Ingiliz turistlerin tatil destinasyonu olarak Türkiye'yi önceliklendirmesi ve uçuslarimiza olan ilgisinden dolayi memnun oldugumuz bir sezon geçirdik. Yüksek talebi karsilayabilmek adina sezon ortasinda kapasitemizi artirdik. Bu sene bu trendin yine yükselerek devam edecegini öngörerek Ingiltere pazarina Antalya ve Dalaman için genis bir uçus plani sunduk. 2023 sezonunda uçus agimiza Londra, Manchester, Birmingham, Newcastle ve Glasgow'un yanisira Bristol'i da ekleyerek uçuslarimizin daha fazla noktadan ulasilabilir olmasini hedefledik. Geçtigimiz yila göre daha erken aksiyon alarak 2024 yaz sezonu biletlerini de satisa açtik. Su an için sadece Antalya uçuslarimizin bulundugu plani ilerleyen haftalarda genisletmeyi planliyoruz. Önümüzdeki dönemlerde sadece Ingiltere'den uçtugumuz noktalari degil, uçus destinasyonlarimizin sayisini da artirmayi hedefliyoruz."

Corendon Airlines 2023 yaz sezonu Ingiltere ve Iskoçya uçuslari su sekilde olacak:

"Londra- Antalya: Her gün; Londra- Dalaman: Pazartesi, Persembe, Cuma, Pazar; Manchester- Antalya: Pazartesi, Sali, Persembe, Cuma, Pazar; Manchester-Dalaman: Pazartesi, Çarsamba, Pazar; Birmingham-Antalya: Sali, Persembe, Pazar; Birmingham-Dalaman: Sali ve Cumartesi; Newcastle-Antalya: Çarsamba ve Cumartesi; Newcastle-Dalaman: Çarsamba ve Cumartesi; Glasgow-Antalya: Pazartesi ve Cuma; Bristol- Antalya: Çarsamba ve Cumartesi"

Corendon Airlines 2024 yaz sezonu Ingiltere ve Iskoçya'dan Antalya'ya sundugu uçuslar ise söyle olacak:

"Londra : Pazartesi, Çarsamba, Persembe, Cuma, Pazar; Manchester : Pazartesi, Sali, Persembe, Cuma, Pazar; Birmingham: Sali, Persembe, Pazar; Newcastle : Çarsamba, Cumartesi; Bristol : Çarsamba, Cumartesi; Glasgow : Pazartesi, Cuma"