Ramazan kolileri avantajli fiyatlarla Migros'taMuhammet Emin Horuz- Migros Sanal Market üzerinden deprem bölgesine AFAD araciligiyla Ramazan Bereket Paketi gönderilebilirken, Türk Kizilay araciligiyla da Ramazan Lezzet Paketi ve "Bir Sofra da Sen Kur" kampanyasi ile iftar yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulastirilabiliyor

Ramazan kolileri avantajli fiyatlarla Migros'taMuhammet Emin Horuz- Migros Sanal Market üzerinden deprem bölgesine AFAD araciligiyla Ramazan Bereket Paketi gönderilebilirken, Türk Kizilay araciligiyla da Ramazan Lezzet Paketi ve "Bir Sofra da Sen Kur" kampanyasi ile iftar yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulastirilabiliyor

ISTANBUL (AA) - Migros, iftar ve sahur sofralarinin en çok ihtiyaç duyulan ürünlerini ramazan paketlerinde avantajli fiyatlarla müsterileriyle bulusturuyor.

Migros'tan yapilan açiklamaya göre, her bütçeye ve ihtiyaca uygun ürünlerin yer aldigi ramazan paketlerini iki farkli seçenekle sunan Migros, ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen yardimseverler için de alternatifler hazirladi.

Migros, temel gida ürünlerinden olusan ramazan paketlerini avantajli fiyatlariyla sunarak bütçelere katkida bulunmaya devam ediyor.

Ihtiyaç sahiplerine yardimlarini ulastirmak isteyenler için de Kizilay ve AFAD is birliginde çesitli alternatifler sunuyor. Migros Sanal Market üzerinden deprem bölgesine AFAD araciligiyla Ramazan Bereket Paketi gönderilebilirken, Türk Kizilay araciligiyla da Ramazan Lezzet Paketi ve "Bir Sofra da Sen Kur" kampanyasi ile iftar yemekleri ihtiyaç sahiplerine ulastirilabiliyor.

"Bir Sofra da Sen Kur" kampanyasi, Din Isleri Yüksek Kurulu'nun 2023 yili için belirledigi fitre bedeline denk gelen 70 TL'ye hazirlaniyor. Iftar menüsünde, çorba, ana yemek, yardimci yemek ve tatli bulunuyor. Migros ayrica müsterilerinin Iyilik Kart’a yaptiklari yükleme tutarlarini da ihtiyaç sahiplerine ulastirmasi için Türk Kizilay'a aktariyor. Kasalardan ve Migros Sanal Market üzerinden 100 TL ile 500 TL arasinda bakiye yüklemesi yapilabiliyor. Ihtiyaç sahipleri, Iyilik Kartlari ile tüm Migros magazalarindan ve Migros Sanal Market üzerinden alisverislerini gerçeklestirebiliyor.

- Migros Ramazan Paketleri

Bereket Paketi: 4 kisilik bir ailenin iftar sofrasi için ihtiyaci olan ürünleri içeren 'Bereket Paketi', 229,90 TL'den satisa sunuluyor. Toplam 13 adet ürünün bulundugu 'Bereket Paketi'nin içinde, 1 kg pilavlik pirinç, 1 kg pilavlik bulgur, 500 gr burgu ve spaghetti makarna, 1 litre ayçiçek yagi, 830 gr domates salçasi, 1 kg un, 500 gr çay, 1 kg toz seker, 750 gr iyotlu sofra tuzu ve 2 adet 65 gr kremali tavuk çorbasi ve 98 gr puding ürünü yer aliyor.

Lezzet Paketi: 'Lezzet Paketi' 429,90 TL'lik fiyatiyla müsterilere sunuluyor. Toplam 23 çesit ürünün yer aldigi Lezzet Paketi'nin içerisinde, 1 kg pilavlik pirinç, 1 kg pilavlik bulgur, 1 kg kirmizi mercimek, 1 kg koçbasi nohut, 1 litre ayçiçek yagi, 500 gr burgu, yüksük ve spaghetti makarna, 1 kg un, 830 gr domates salçasi, 500 gr çay, 1 kg toz seker, 700 gr haslanmis bezelye, haslanmis nohut ve haslanmis fasulye, 65 gr kremali tavuk çorbasi, 74 gr ezogelin çorbasi, 60 gr tavuk bulyon, 750 gr iyotlu sofra tuzu, 200 gr siyah zeytin, 500 gr. irmik, 98 gr puding ve 100 gr Türk kahvesi bulunuyor.

- Ramazan kampanyalari ile bereketli sofralar

Migros'ta 23-31 Mart tarihleri arasinda "Biri Sana, Biri Komsuna" kampanyasi ile 200 TL ve üzeri alisverislerde 1 pide 5 TL, 2 pide ise toplamda 10 TL'den satisa sunuluyor. Kampanyadan günde bir kez yararlanilabilirken, en fazla 2 pide indirimli olarak alinabiliyor. Kampanyadan 31 Mart'a kadar her gün yararlanilabiliyor.

16 Mart-5 Nisan tarihleri arasinda ise "Bonus Sepet Kampanyasi" ile tek seferde 3 kere 500 TL ve üzeri alisverise 150 Money verilirken, yine ayni tarihlerdeki "Bonus Dijital Onboarding Kampanyasi" ile ilk defa Money Bonus kartini QR kod ile dijitalden çikartan müsteriler, Money Bonus kartlari ile 250 TL ve üzeri ilk alisverislerinde 250 Money kazaniyor. Ek olarak; 6-13 Nisan tarihleri arasindaki kampanya ile de Mjet, Minigros, M Migros magazalarindan yapilan 100 TL ve üzeri alisverislerde Migros markali makarnalar 3 TL'den satisa sunuluyor.