Casper, üst üste dördüncü kez Tech Brands Turkey ödülünü aldiFatma Eda Topcu- Casper Pazarlamadan Sorumlu Kurumsal Iletisim Direktörü Ahmet Beliktay: - "Müsteri memnuniyeti odakli ürün ve hizmet gelistirme vizyonu ile çalisan ekibimizle teknolojiseverlere ihtiyaç duyduklari cihazlari her zaman iyi kalite ve fiyatla sunmaya ve tüketici dostu marka olarak Türkiye’nin dijital dönüsümüne öncülük etmeye devam edecegiz"

Casper, üst üste dördüncü kez Tech Brands Turkey ödülünü aldiFatma Eda Topcu- Casper Pazarlamadan Sorumlu Kurumsal Iletisim Direktörü Ahmet Beliktay:
- "Müsteri memnuniyeti odakli ürün ve hizmet gelistirme vizyonu ile çalisan ekibimizle teknolojiseverlere ihtiyaç duyduklari cihazlari her zaman iyi kalite ve fiyatla sunmaya ve tüketici dostu marka olarak Türkiye’nin dijital dönüsümüne öncülük etmeye devam edecegiz"

ISTANBUL (AA) - Casper, üst üste dördüncü kez "Bilgisayar Sektörü" kategorisinde birinci olarak Tech Brands Turkey ödülünün sahibi oldu.

Casper'dan yapilan açiklamaya göre, teknoloji, inovasyon, dijital ve pazarlama sektörünün liderlerini bir araya getiren, Türkiye'nin teknoloji tabanli ödülü Tech Brands Turkey arastirmasinin sonuçlari açiklandi.

Arastirmada jüriyi tüketiciler olustururken, Türkiye'nin en teknolojik markalari 12 ilde NielsenIQ Türkiye’nin yaptigi arastirmayla belirleniyor.

Akaryakittan bilgisayara, insaattan saglik alanina kadar toplamda 43 farkli kategoride marka tüketici algisinin ölçümlendigi arastirmada ödüllendirilen teknolojik markalar, herhangi bir basvuru olmadan açik uçlu sorulara Türkiye genelindeki tüketici kitlesinin vermis oldugu yanitlar dogrultusunda seçiliyor.

Türkiye'nin en teknolojik markalari, Nielsen Türkiye'nin kontrolünde 21 Aralik 2022 – 2 Ocak 2023 tarihleri arasinda Türkiye temsili 12 ilde A, B, C1, C2 SES grubundan 1000 kisi ile online anket yöntemi kullanilarak belirlendi.

Ankete katilanlarin erkek kadin orani ayni iken, çalisma 15-64 yas arasindaki tüketicilere sorulan sorulara verilen cevaplar dogrultusunda gerçeklestirildi.

Bu çerçevede Tech Brands Turkey'in 2022 yili Bilgisayar Sektörü kategorisinin birincilik ödülünü bu yil da kazanan Casper, böylece ödüle üst üste dördüncü kez sahip oldu.

- "Lider marka konumumuzu korumaya devam ediyoruz"

Açiklamada görüslerine yer verilen Casper Pazarlamadan Sorumlu Kurumsal Iletisim Direktörü Ahmet Beliktay, ödülü üst üste dördüncü kez almaktan yasadiklari mutluluga isaret ederek, sunlari kaydetti:

"Tüketiciler tarafindan bilgisayar sektöründe lider marka olarak görülmek ve bunun pes pese kanitlanmasi paha biçilemez bir mutluluk. Türkiye'nin en büyük bilgisayar üreticisi olarak sektördeki lider marka konumumuzu korumaya devam ediyoruz ve bundan sonraki süreçte gerçeklestirecegimiz çalismalarla liderligimizi sürdürecegiz.

Casper olarak basarimizin altinda kullaniciyi en iyi taniyan markalardan biri olmamiz, tüketicimizin ihtiyaç duydugu cihazlari onlara özel tasarlayip sunabilmemiz ve müsteri memnuniyetini ticari kaygilarin önünde tutmamiz gibi önemli unsurlar yatiyor. Müsteri memnuniyeti odakli ürün ve hizmet gelistirme vizyonu ile çalisan ekibimizle teknoloji severlere ihtiyaç duyduklari cihazlari her zaman iyi kalite ve fiyatla sunmaya ve tüketici dostu marka olarak Türkiye’nin dijital dönüsümüne öncülük etmeye devam edecegiz."