Büyükçekmece'deki kazada ölenlerin cenazeleri Adli Tip Kurumundan teslim alindiKaan Bozdogan

Büyükçekmece'deki kazada ölenlerin cenazeleri Adli Tip Kurumundan teslim alindiKaan Bozdogan

ISTANBUL (AA) - Büyükçekmece'de TEM otoyolundaki zincirleme trafik kazasinda hayatini kaybeden 3'ü kardes, 4 kisinin cenazesi, Adli Tip Kurumu morgundan teslim alindi.

TEM Otoyolu Istanbul istikametinde meydana gelen kazada kamyon ile kamyonetin arasinda sikisan 8 kisinin bulundugu otomobilde hayatini kaybeden Alperen S. (1), Sabri S. (2), Buglem S. (8) ve Kader K'nin (18) otopsi islemleri tamamlandi.

Istanbul Büyüksehir Belediyesine ait cenaze nakil araciyla Adli Tip Kurumundan teslim alinan cenazelerin, ikindi vakti Silivri'de topraga verilecegi ögrenildi.

Kazada yaralanan ayni aileden baba Muhittin S, anne Sevda S, çocuklari Alparslan S. ile yakinlari Havva K'nin hastanedeki tedavileri sürüyor.

Bu arada Alparslan S'nin kazada yasamini yitiren Alperen S. ile ikiz oldugu ögrenildi.

Büyükçekmece'de TEM Otoyolu'nda dün Istanbul istikametinde kaza yaptigi için yolda duran kamyona, arkadan gelen ve içinde 8 kisi bulunan otomobil çarpmisti. Kamyonun altina giren otomobile de baska bir kamyonetin çarptigi kazada yoldan geçen tir ve hafif ticari araç da kazaya karisan araçlara çarparak durabilmisti. Kazada Alperen S, Sabri S, Buglem S. ile Kader K. hayatini kaybetmis, 4 kisi de yaralanmisti.