Bakan Isikhan, Mardin'in Dargeçit ve Midyat ilçelerini ziyaret ettiHalil Ibrahim Sincar,Aziz Aslan,Selahattin Erol

Bakan Isikhan, Mardin'in Dargeçit ve Midyat ilçelerini ziyaret ettiHalil Ibrahim Sincar,Aziz Aslan,Selahattin Erol

MARDIN (AA) - Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Isikhan, Mardin'in Dargeçit ve Midyat ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

Kente gelen Bakan Isikhan, beraberinde AK Parti Mardin Milletvekili Faruk Kiliç ve AK Parti Mardin Il Baskani Vahap Alma ile Dargeçit ilçesine geçti.

Dargeçit Belediye'sini ziyaret ederek, Belediye Baskani Mehmet Cüneyt Aksoy ile makaminda görüsen Isikhan, daha sonra AK Parti Ilçe Baskanligina geçerek, Ilçe Baskani Mehmet Kiliç ve partililerle bir araya geldi.

Ardindan Midyat ilçesine geçen Isikhan, Belediye Baskani Veysi Sahin'i makaminda ziyaret etti.

Ziyaretinde Isikhan'a isminin yazili oldugu forma hediye edildi.

AK Parti Midyat Ilçe Baskanligini da ziyaret ederek ilçe baskani Atilla Yaris ve partililerle bir süre görüsen Bakan Isikhan daha sonra Midyat Belediyesince 6 Subat Kahramanmaras merkezli depremlerde hayatini kaybeden Gönül Kaykaç adina yapilan parkin açilisina katildi.

Kisa bir konusma yapan Isikhan, depremde hayatini kaybeden vatandaslara Allah'tan rahmet, tedavisi devam edenlere sifa diledi.

Ilçedeki ziyaretlerini sürdüren Isikhan, Zekiye Midyat Kadin ve Aile Merkezi ile Midyat Belediyesi Kültür ve Kongre merkezinde incelemelerde bulundu, ardindan Novm Estel butik otelin açilisini gerçeklestirdi.