Akbank Private Banking, 3 farkli finans yayini tarafindan 4 ödüle layik görüldüGökhan Yildiz

Akbank Private Banking, 3 farkli finans yayini tarafindan 4 ödüle layik görüldüGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - Akbank Private Banking, PWM, Euromoney ve Global Finance tarafindan düzenlenen üç farkli ödül programinda 4 ödül kazanarak önemli bir basariya imza atti.

Bankadan yapilan açiklamaya göre, Financial Times Grubu yayinlarindan Professional Wealth Management (PWM) tarafindan düzenlenen Wealth Tech Awards 2023 kapsaminda Dijital Müsteri Hizmetinde Orta ve Dogu Avrupa'nin En Iyi Özel Bankacilik Birimi unvanina layik görülen Akbank Private Banking, Euromoney Global Private Banking Awards 2023 ödüllerindeyse Türkiye'nin En Iyi Yerli Özel Bankacilik Birimi seçildi.

Global Finance World’s Best Private Banks Awards 2023 kapsaminda da iki önemli basariya imza atan Akbank Private Banking, Müsterilerine Dijital Çözümler Sunmada Orta ve Dogu Avrupa’nin En Iyi Özel Bankacilik Birimi ve Türkiye’nin En Iyi Özel Bankacilik Birimi ödüllerini kazandi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Akbank Özel Bankacilik ve Yatirim Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Dalya Kohen, sektörün en prestijli uluslararasi platformlarindan bu 4 önemli ödülü aldiklari için gurur ve onur duyduklarini belirtti.

Kohen, sunlari kaydetti:

"Akbank Private Banking’in basarilarinin müsterilerimize yenilikçi, son teknoloji ürünü ve kisisellestirilmis çözüm ve hizmetler sunma taahhüdümüze bagliligimizin bir göstergesi olduguna inaniyoruz. Yetkin özel bankacilik ekibimizin, kuvvetli dijital altyapimizin ve farkli müsteri profillerine ve tercihlerine uygun çözüm gelistirme yetkinligimizin uluslararasi seviyede de takdir edilmesinden dolayi mutluluk duyuyoruz. Her etkilesim noktasinda mükemmel müsteri deneyimi saglamayi hedefleyen, insani ve teknolojiyi dengeli bir sekilde odagina alan yaklasimimizla sektörümüzdeki öncü çalismalarimizi sürdürecegiz."