AK Parti'nin Kayseri'deki temayül yoklamasina katilan Karaaslan:Ergün Haktaniyan- "Her seçimde çalistigimizdan çok çalisacagimiz, her seçimde ulastigimizdan daha çok insana ulasacagimiz ve her seçimde kazandigimizdan daha çok gönül kazanacagimiz bir sürece bismillah dedik"

AK Parti'nin Kayseri'deki temayül yoklamasina katilan Karaaslan:Ergün Haktaniyan- "Her seçimde çalistigimizdan çok çalisacagimiz, her seçimde ulastigimizdan daha çok insana ulasacagimiz ve her seçimde kazandigimizdan daha çok gönül kazanacagimiz bir sürece bismillah dedik"

KAYSERI (AA) - AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Çigdem Karaaslan, 14 Mayis'ta yapilacak Cumhurbaskani ve Milletvekili Genel Seçimi için daha çok insana ulasmaya, daha çok gönül kazanmaya çalisacaklarini söyledi.

AK Parti Kayseri Il Baskanliginca, 14 Mayis'ta yapilacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için partilerine basvuran aday adaylarina yönelik Kadir Has Kongre Merkezi'nde teskilat içinde dijital ortamda temayül yoklamasi gerçeklestirildi.

Temayül yoklamasi için Kayseri'ye gelen Karaaslan, gazetecilere, 14 Mayis seçimlerinin Cumhuriyet'in 100. yilindaki hedeflerine ulasma gayretini tamamlayacak çok önemli bir esik oldugunu ifade etti.

Ülkenin meçhule sürüklenmesine asla firsat vermeyeceklerini aktaran Karaaslan, Türkiye'nin ortak hedefleri, vizyonu dogrultusunda Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in yol arkadaslari olmanin bilinciyle hareket ettiklerini belirtti.

Omuzlarinda yalnizca bugünün degil, gelecegin ve tarihin sorumlulugu bulunduguna deginen Karaaslan, 14 Mayis seçimleri sonrasinda kollari sivayip, proje ve yatirimlara devam edeceklerini dile getirdi.

Karaaslan saat 16.00'da es zamanli olarak Türkiye'de temayül yoklamasinin sona erecegini belirterek, "Dijital olarak ikinci kez gerçeklestiriyoruz temayülümüzü. Dijital Türkiye vizyonu çerçevesinde AK Parti olarak yine Türkiye'de bu anlamda tek ve öncü siyasi parti olarak teknolojiyi en yogun sekilde kullaniyoruz. Kagit israfini önlüyoruz." diye konustu.

Çigdem Karaaslan, 14 Mayis'taki seçimin önemine dikkati çekerek, "Her seçimde çalistigimizdan daha çok çalisacagimiz, her seçimde ulastigimizdan daha çok insana ulasacagimiz ve her seçimde kazandigimizdan daha çok gönül kazanacagimiz bir sürece bismillah dedik, basladik." ifadesini kullandi.

AK Parti'de kavgalarin, pazarliklarin, makam, mevki hirslarinin, kisisel ikballerin ön planda olmadigi dile getiren Karaaslan, Türkiye'ye gelecek vadeden, sözüne güvenilen ve verdigi sözü bugüne kadar gerçeklestiren bir parti olduklari için 15 seçimi zaferle sonuçlandirdiklarini kaydetti.

Temayül yoklamasinda bazi AK Parti milletvekilleri, AK Parti Kayseri Il Baskani Saban Çopuroglu ve Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç da hazir bulundu.