AK Parti Grup Baskanvekili Gül, Gaziantep'te konustu:Mehmet Akif Parlak- "Eser siyasetiyle milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz"

AK Parti Grup Baskanvekili Gül, Gaziantep'te konustu:Mehmet Akif Parlak- "Eser siyasetiyle milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz"

GAZIANTEP (AA) - AK Parti Grup Baskanvekili Abdulhamit Gül, eser siyasetiyle millete hizmet etmeye devam ettiklerini söyledi.

Gül, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Sanayi Endüstri Merkezi'nde (BÜSEM) düzenlenen Fistikçilar Kooperatifi kura çekim programinda, Gaziantep'in her dönem üreten ve ülke ekonomisine katki sunan bir sehir oldugunu ifade etti.

Söz konusu bu yatirim sayesinde binlerce kisinin istihdam edilecegini belirten Gül, söyle devam etti:

"Milletin adami Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan, Türk siyasetine kazandirdigi en büyük siyasetlerden birisi, ideoloji siyaseti degil eser siyaseti anlayisidir. Tas üstüne tas koyma siyaseti, sehrimize ve milletimize degen her türlü hizmeti yapmanin adidir AK Parti belediyeciligi. Eser siyasetiyle milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Burasi eskiden bir dagdi ama simdi bir sehir ortaya çikmis. Burada istihdam olacak, alin teri ile sehir ve ülke ekonomisine çok büyük katkilar sunacak."

Gaziantep Büyüksehir Belediye Baskani Fatma Sahin de BÜSEM'in toplam 3 milyon 900 bin metrekare alani kapsadigini söyledi.

Söz konusu merkezde 11 sektörün yer alacagi ifade eden Sahin, söyle konustu:

"Önümüzdeki yerel seçimde Cumhurbaskani Erdogan'a yine en büyük destek Gaziantep'ten gidecek. 31 Mart gecesi bu merkezden, esnaftan öyle bir ses gelecek ki... Yerel kalkinmanin bas mimari Recep Tayyip Erdogan'a en büyük destek buradan gidecek. Kim baskan olursa olsun. O basimizda olsun yeter. Bütün sorunlar çözülür. Niyet hayir akibet hayir."

Konusmalarin ardindan 61 is yerinin hak sahipleri noter huzurunda belirlendi.