3 Bant Dünya Bilardo Sampiyonasi, Ankara'da basladiFatih Gazioglu- Organizasyona 16'si Türk toplam 128 sporcu katiliyor - Türkiye Bilardo Federasyonu Baskani Ersan Ercan: - "Hedefimiz tüm branslarda altin almak"

3 Bant Dünya Bilardo Sampiyonasi, Ankara'da basladiFatih Gazioglu- Organizasyona 16'si Türk toplam 128 sporcu katiliyor
- Türkiye Bilardo Federasyonu Baskani Ersan Ercan:
- "Hedefimiz tüm branslarda altin almak"

ANKARA (AA) - 3 Bant Dünya Bilardo Sampiyonasi, Ankara'da basladi.

Gölbasi Bilardo Tesisleri'nde açilis seremonisi ile baslayan organizasyon öncesi tüm sporculara ani plaketi verildi.

Erkek, kadin, genç ve artistik bilardo olmak üzere 4 kategoride yapilacak sampiyona 23 Eylül'de sona erecek.

Türkiye Bilardo Federasyonu Baskani Ersan Ercan, AA muhabirine yaptigi açiklamada, organizasyonda yerli yabanci 128 sporcunun yarisacagini söyledi.

Organizasyonda 16 Türk sporcunun da mücadele edecegini aktaran Ercan, "Hedefimiz tüm branslarda altin almak. Dünyanin en iyi bilardo tesislerinden birine sahibiz. Burada artik uluslararasi birçok sampiyonaya ev sahipligi yapabiliyoruz." dedi.

Ankara'da yasayan bilardoseverleri maçlari izlemeye davet eden Ercan, sunlari kaydetti:

"Maçlarimiz bugün basladi. 23 Eylül'e kadar burada bir bilardo söleni olacak. Tüm bilardoseverleri bekliyoruz. Dünyaca ünlü sporcular burada misafirimiz. Ülkemizi erkeklerde Tayfun Tasdemir, Berkay Karakurt, Tolgahan Kiraz ve Ömer Karakurt, kadinlarda ise Gülsen Degener, Güzin Müjde Karakasli temsil edecek. Gençler kategorisinde de Burak Hashas, Denizcan Akkoca, Abdullah Kaya, Alptekin Can Özkan ile Hakan Görgüç yarisacak. Yine artistik bilardoda Baris Cin, Mehmet Sezer, Serdar Gümüs, Haci Arap Yaman ve Tuncay Gülay bizi temsil edecek. Hepsinden yine çok önemli basari ve dereceler bekliyoruz. Yerli yabanci tüm sporculara basarilar diliyorum."