A Milli Futbol Takimi, Ermenistan maçinin hazirliklarina basladiHilmi Sever

A Milli Futbol Takimi, Ermenistan maçinin hazirliklarina basladiHilmi Sever

ISTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takimi, UEFA 2024 Avrupa Sampiyonasi Elemeleri D Grubu'nda 8 Eylül Cuma günü Eskisehir'de Ermenistan ile yapacagi maçin hazirliklarina basladi.

Riva Hasan Dogan Milli Takimlar Kamp ve Egitim Tesisleri'nde teknik direktör Stefan Kuntz yönetimindeki antrenmanin ilk 15 dakikasi basina açik gerçeklestirildi.

Idmanda, 24 kisilik aday kadrodan 16 futbolcu yer aldi.

Stefan Kuntz, antrenman öncesinde Atletico Madrid'e transfer olan Çaglar Söyüncü ve Manchester United'a transfer olan Altay Bayindir ile kisa süre sohbet etti.

Kuntz, idman basladiktan sonra da saha kenarinda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takim Sorumlusu Hamit Altintop ile görüstü.


- Salih Uçan ve Cenk Özkacar ayri çalisti


A Milli Futbol Takimi'nda hafif sakatliklari bulunan Salih Uçan ve Cenk Özkacar, takimdan ayri kosu çalismasi yapti.

Salih ve Cenk, bir süre sonra sahadan ayrildi. Tedbir amaçli dinlendirilen Umut Nayir de takimla çalismadi. Antrenman için sahaya gelen Umut, daha sonra tesislere döndü.

Isinma hareketleriyle baslayan idman, istasyon ve pas çalismasiyla sürdü. Antrenmanin basina kapali bölümünde ise Ermenistan karsilasmasinin taktik çalismasinin gerçeklestirildigi belirtildi.

Ay-yildizli takim, Ermenistan maçinin hazirliklarina yarin çift antrenmanla devam edecek.