Trabzonspor'dan ayrilan Bruno Peres, veda mesaji yayimladi:Duygu Avunduk- "Dünyanin diger ucunda da olsa her zaman Trabzonspor'u destekleyecek bir taraftar daha var artik"

Trabzonspor'dan ayrilan Bruno Peres, veda mesaji yayimladi:Duygu Avunduk- "Dünyanin diger ucunda da olsa her zaman Trabzonspor'u destekleyecek bir taraftar daha var artik"

TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübünün sözlesmesini feshettigi Brezilyali sag bek Bruno Peres, veda mesaji paylasti.

Bordo-mavili kulübün sosyal medya hesabindan yayimlanan videolu mesajda Peres, Trabzonspor'a gelisinin üzerinden neredeyse 2 yil geçtigini hatirlatti.

Peres, Trabzonspor'da harika anlar yasadigini ve bunlari her zaman hatirlayacagini ifade ederek, "Bana kapilarini açan, degerimi kanitlama ve Bruno'nun kim oldugunu gösterme firsati veren bu kulübe çok mütesekkirim. Asla unutulmayacak, kulübün tarihine geçecek, benim ve tabii ki de taraftarlarimizin da hafizasina kazinacak anlar yasadik. Sampiyonluk hedefine giderken bizlerle, içimizde olan herkes ve hepimiz için çok özel bir andi." degerlendirmesinde bulundu.

Taraftarlar basta olmak üzere herkese tesekkür eden 33 yasindaki oyuncu, "Su an hatirlamadigim tüm çalisan herkese, bazen görünmeseler de biz oyunculara her zaman çok yardimci olan harika insanlara sonsuz tesekkürlerimi iletmek istiyorum." ifadelerini kullandi.

"Teknik ekibimize, bize her zaman öz güven veren, yardim eden hocamiza, kulübümüzün yönetimine, bize güven veren, sevgiyle yaklasan yöneticilerimize, baskanimiza tesekkür ediyorum." diyen Peres, sunlari kaydetti:

"Buraya gelisime yardimci olmus tüm herkese çok mütesekkirim. Tüm Trabzonspor taraftarlarina tesekkür etmek istiyorum. Saha içinde ve disinda sizlerle yasadigim her an için sehirde bize gösterdiginiz sevgi için çok tesekkürler. Sizlere çok tesekkür ediyorum, sevgilerimi gönderiyorum. Dünyanin diger ucunda da olsa her zaman Trabzonspor'u destekleyecek bir taraftar daha var artik. Elveda demek istemiyorum. Bir gün tekrar yine burada basarilari beraber kutlayabilmek için görüsmek üzere."