Avrupa futbolunda kuralar yarin çekilecekDoga Kirmizioglu

Avrupa futbolunda kuralar yarin çekilecekDoga Kirmizioglu

ANKARA (AA) - UEFA turnuvalari Sampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finalden finale kadar tüm eslesmeler, yarin belli olacak.

Isviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenecek kura töreninde, Avrupa futbolunun üç organizasyonundaki çeyrek final, yari final ve final etaplarindaki eslesmeler duyurulacak.

Kura töreni, Sampiyonlar Ligi'nde (TSI) 14.00'te, Avrupa Ligi'nde (TSI) 15.00'te, Avrupa Konferans Ligi'nde ise (TSI) 16.00'da baslayacak.

UEFA Sampiyonlar Ligi'nde, ayni ülke takimlarinin birbiriyle eslesmesine iliskin herhangi bir kisitlama olmayacak. Diger iki turnuvada eslesme kisitlamasi olmasi halinde, tören öncesinde açiklanacak.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ise Demir Grup Sivasspor'un kuralara katilim durumu, bu aksam rakipleriyle oynayacaklari maçlarda alacaklari sonuca göre belli olacak.

Müsabakalarina evinde çikacak Türk takimlarindan Fenerbahçe, Ispanya temsilcisi Sevilla'yla; Demir Grup Sivasspor ise Italya'nin Fiorentina takimiyla TSI 20.45'te karsilasacak.