Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Kura çekimi 2 günde tamamlanacak

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarının ilan edileceği tarih belli oldu. Taşra teşkilatlarında istihdam edilecek 8 bin işçi kura yöntemiyle belirlenecek. Yapılan açıklamaya göre, kura çekilişi Ankara'da gerçekleşecek ve 2 gün sürecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, ayın kaçında gerçekleşecek?Sağlık Bakanlığı işçi alımı sürecinin son aşaması olan kuralar için geri sayım sürüyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınmıştı. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, elektrikçi, klinik destek elemanı gibi kadrolara yapılacak alımlar, noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek.Yapılan açıklamaya göre, kura çekimi bu ay içerisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adaylar, kurada yer alsalar dahi yerleştirme işlemleri geçersiz olacak.İşçi alımı kuraları 2 günde tamamlanacak. Noter kurası 18-19 Mart'ta Ankara'da toplu olarak çekilecek.Kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.Sağlık Bakanlığı işçi alımı alım yapılacak meslek grupları ve kadro dağılımları;Temizlik görevlisi: 3.550Güvenlik görevlisi: 3.250Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı: 127Elektrikçi (genel): 144Isıtma ve sıhhi tesisatçı: 143İnşaat boyacısı/boyacı: 64Klinik destek elemanı: 600Marangoz: 32Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2Oto elektrikçisi: 2Otomotiv kaportacısı: 2

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Kura çekimi 2 günde tamamlanacak
Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman? Kura çekimi 2 günde tamamlanacak

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura sonuçlarının ilan edileceği tarih belli oldu. Taşra teşkilatlarında istihdam edilecek 8 bin işçi kura yöntemiyle belirlenecek. Yapılan açıklamaya göre, kura çekilişi Ankara'da gerçekleşecek ve 2 gün sürecek. Peki, Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi ne zaman, ayın kaçında gerçekleşecek?

Sağlık Bakanlığı işçi alımı sürecinin son aşaması olan kuralar için geri sayım sürüyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları İŞKUR üzerinden alınmıştı. Temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, elektrikçi, klinik destek elemanı gibi kadrolara yapılacak alımlar, noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek.
Yapılan açıklamaya göre, kura çekimi bu ay içerisinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. Başvuru şartlarını sağlamadığı tespit edilen adaylar, kurada yer alsalar dahi yerleştirme işlemleri geçersiz olacak.
İşçi alımı kuraları 2 günde tamamlanacak. Noter kurası 18-19 Mart'ta Ankara'da toplu olarak çekilecek.
Kura sonuçları, asıl ve yedek adaylara ilişkin listeler, atamaya ilişkin bilgi ve belgeler ile diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek.
Sağlık Bakanlığı işçi alımı alım yapılacak meslek grupları ve kadro dağılımları;Temizlik görevlisi: 3.550Güvenlik görevlisi: 3.250Bilgisayar sistem kurulum bakım onarım ve arıza giderme elemanı: 84Biyomedikal cihaz teknolojileri servis destek elemanı: 127Elektrikçi (genel): 144Isıtma ve sıhhi tesisatçı: 143İnşaat boyacısı/boyacı: 64Klinik destek elemanı: 600Marangoz: 32Oto bakım onarımcısı otomotiv mekanikçisi: 2Oto elektrikçisi: 2Otomotiv kaportacısı: 2