MSB: Ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan ve İran'a 9, Suriye’den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin; PKK/KCK/PYD/YPG, FETÖ ve DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu öğrenildi.Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) terör örgütlerine yönelik mücadelesi devam ediyor. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, "Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan ve İran’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2’sinin FETÖ ve 1’inin de DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.

MSB: Ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı
MSB: Ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye'den Yunanistan ve İran'a 9, Suriye’den Türkiye'ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişi yakalandı. Şüphelilerin; PKK/KCK/PYD/YPG, FETÖ ve DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu öğrenildi.

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) terör örgütlerine yönelik mücadelesi devam ediyor. Sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, "Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan ve İran’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 9 kişi ile Suriye’den ülkemize yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 4’ünün PKK/KCK/PYD/YPG, 2’sinin FETÖ ve 1’inin de DAEŞ terör örgütü mensubu olduğu belirlendi." denildi.