Vodafone'dan depremzedelere istihdam önceligiFatma Eda Topcu- Vodafone, ekosistemindeki is ortaklarinin da katkisiyla bir yilda toplam 650 kisiye is imkani saglanmasini hedefliyor

Vodafone'dan depremzedelere istihdam önceligiFatma Eda Topcu- Vodafone, ekosistemindeki is ortaklarinin da katkisiyla bir yilda toplam 650 kisiye is imkani saglanmasini hedefliyor

ISTANBUL (AA) - Vodafone, afet bölgesinin yeniden kalkinmasina destek olmak için depremzede ve birinci derece depremzede yakini olan kisilere istihdam önceligi saglayacak.

Vodafone'dan yapilan açiklamaya göre, sirket Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen illerde istihdamin artirilmasi için harekete geçti.

Buna göre, gelecek bir yilda Vodafone ekosisteminde yapilacak her seviyedeki ise alimlar için depremzede ve birinci derece depremzede yakini olan kisiler önceliklendirilecek.

Vodafone’un global ölçekte uyguladigi Discover Genç Yetenek Programi kapsaminda da depremzede ve birinci derece depremzede yakini olan kisiler öncelikli olacak.

Vodafone, is ortaklarinin da katkisiyla toplam 650 kisiye is imkani saglamayi hedefliyor. Vodafone'un sundugu imkândan yararlanmak isteyen adaylar, ilgili kariyer sitelerinden ve Vodafone’un kendi web sitesinden basvuru yapabilecek.

- "Depremden etkilenen vatandaslarimiza is imkani saglayabilmek için harekete geçtik"

Açiklamada görüslerine yer verilen Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Nazli Tlabar Güler, herkesi yasa bogan deprem felaketinin yaralarinin hep birlikte sarilacagini belirterek, sunlari kaydetti:

"Dayanisma ve yardimlasmanin öneminin her zamankinden daha fazla arttigi bu dönemde, depremden etkilenen vatandaslarimiza is imkani saglayabilmek için harekete geçtik. Afet bölgesinin yeniden kalkinmasina destek olmak amaciyla, Vodafone ekosisteminde yer alan tüm is ortaklarimizin destegiyle her seviyedeki ise alimlar için depremzede ve birinci derece depremzede yakini olan kisilere öncelik taniyacagiz. Böylece, önümüzdeki bir yilda toplam 650 kisilik istihdam yaratmayi hedefliyoruz. Vodafone olarak, tüm imkanlarimizi kullanarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edecegiz."