Giresunspor, ligde kalma inanciyla yoluna devam ediyorGültekin Yetgin- Kulüp Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz:- "Öyle ya da böyle Giresunspor'umuz alacak oldugu puanlarla ligde kalacak, herkes bundan emin olsun, kimsenin aklina herhangi bir soru isareti takilmasin"

Giresunspor, ligde kalma inanciyla yoluna devam ediyorGültekin Yetgin- Kulüp Basin Sözcüsü Emrullah Ekiz:- "Öyle ya da böyle Giresunspor'umuz alacak oldugu puanlarla ligde kalacak, herkes bundan emin olsun, kimsenin aklina herhangi bir soru isareti takilmasin"

GIRESUN (AA) - GÜLTEKIN YETGIN - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Giresunspor'un basin sözcüsü Emrullah Ekiz, alacaklari puanlarla ligde kalacaklarina inançlarinin tam oldugunu söyledi.

Ekiz, AA muhabirine yaptigi açiklamada, Giresunspor'un Karadeniz inadina sahip bir takim oldugunu ve basarmak için her zaman elinden gelen en iyi mücadeleyi verdigini dile getirdi.

Takima ve teknik heyete sonuna kadar güvendiklerini vurgulayan Ekiz, "Baktigimizda sanssiz puan kayiplari yasadik, sürpriz galibiyetlerimiz de oldu. Son 10 haftadir bir sansizliktir gidiyor, üç puana hasret kaldik, bu hafta sonu Besiktas karsilasmasinda neden olmasin?" dedi.

Ekiz, "küme düsme" kelimesini kullanmadiklarini, bunu akillarinin ucundan bile geçirmediklerine dikkati çekerek, söyle devam etti:

"Giresunspor'un Süper Lig'de bu sezon ikinci sezonu, bizim önceligimiz tabii ki bu ligde kalici olmak. Teknik heyetimiz ve oyuncularimiz da sehrin kendilerinden beklentilerini çok iyi biliyor. Öyle ya da böyle Giresunspor'umuz alacak oldugu puanlarla ligde kalacak, herkes bundan emin olsun, kimsenin aklina herhangi bir soru isareti takilmasin. Biz bu sene Allah izin verirse Süper Lig'de kalacagiz ve önümüzdeki sezon devam edecegiz."

Takimin sezon boyuncu maddi ve manevi sikintilar yasadigina isaret eden Ekiz, "Ancak yeni yönetim ve yeni baskanla bu süreçleri hizli bir sekilde astik. Takimin moral ve motivasyonu yerinde. Su ana kadar 1,5 aylik süreçte nakit akisini sagladik, halen de projeler üretip kaynak arayisindayiz." diye konustu.

- "Önceligimiz iç sahada puan kaybi yasamamak"

Ekiz, Gaziantep FK ve Hatayspor karsilasmalari haricinde 9 maçlari kaldigini animsatarak, su degerlendirmede bulundu:

"Besiktas, Sivasspor, Ankaragücü ve Basaksehir ile oynayacagiz. Baktiginiz zaman bizleri çok sikisik maçlar ve haftalar bekliyor. Önceligimiz iç sahada puan kaybi yasamamak ve üç puani hanemize yazdirmak. Akabinde de disarida ne kadar puan alabilirsek hanemize ekleyip yolumuza devam etmek."

Teknik Direktör Hakan Keles'in adeta Giresunlu gibi mücadele verdigini anlatan Ekiz, "Hakan hocamiz canimiz, bizim de sehrimizin de hedefini çok iyi biliyor. Su an elindeki kadroyla sikintisiz bir sekilde ligi tamamlamak istiyor. Insallah sag salim bu gemiyi limana yaklastirip, ligi tamamlayip, sezon sonunda da gerekli degerlendirmeyi yapip devam etmeyi düsünüyoruz." degerlendirmesinde bulundu.

Ligin 28. haftasinda Besiktas ile deplasmanda karsilasacaklarini hatirlatan Ekiz, "Besiktas ligimizin köklü kulüplerinden biri. Giresunspor her maça oldugu gibi, bu maça da mutlak galibiyet parolasiyla çikacak. Rakibimize saygi duyarak tabii ki mücadelemizi yapacagiz. Insallah buradan güzel bir sonuç alip Giresun'a geri dönecegiz. Inaniyoruz, hedefimiz bu, insallah da basaracagiz." diyerek sözlerini tamamladi.