Türkiye Sigorta'dan kapsamli Tamamlayici Saglik SigortasiYunus Türk- Türkiye Sigorta, müsteri ihtiyaçlarini göz önünde bulundurarak Tamamlayici Saglik Sigortasi'nin içerigini daha da zenginlestirdi

Türkiye Sigorta'dan kapsamli Tamamlayici Saglik SigortasiYunus Türk- Türkiye Sigorta, müsteri ihtiyaçlarini göz önünde bulundurarak Tamamlayici Saglik Sigortasi'nin içerigini daha da zenginlestirdi

ISTANBUL (AA) - Tamamlayici Saglik Sigortasi'nin kapsamini genisleten ve zenginlestiren Türkiye Sigorta, müsterilerinin yas, sigortalilik süresi ve poliçe kullanim geçmisine bagli kriterler çerçevesinde "Ömür Boyu Yenileme Garantisi" sunmaya basladi.

Türkiye Sigorta açiklamasina göre, anlasmali kurumlarda tedavi masraflarinin karsilanmasinin yani sira ürünün kapsami genisletilerek, anlasmasiz kurumlarda da yatarak ve ayakta tedavi giderleri poliçe limitleri çerçevesinde karsilaniyor.

Türkiye Sigorta, Türkiye genelinde yaygin anlasmali saglik kurumlarinda geçerli olan Tamamlayici Saglik Sigortasi'ni check-up hizmeti, göz muayene paketi, genis kapsamli dis muayene paketi, diyetisyen ve psikolojik danismanlik hizmetleri ile zenginlestirdi.

Bununla birlikte paket kapsaminda sunulan psikolog ve diyetisyen danismanlik hizmetlerinden, sigortalinin haricinde 1. derece yakinlarina da 4 seans yararlanma imkani sunuluyor.

Sadece 15 TL katilim payi ödeyerek SGK'nin karsiladigi ayakta, yatarak tedavi hizmetleri ve tahlil islemleri için belirlenen giderlerin üstünü karsilayan Tamamlayici Saglik Sigortasi'nda dogum ve hamilelik takibi ek teminati da istege bagli olarak poliçeye dahil edilebiliyor.

Tamamlayici saglik sigortasi ürününde toplam 6 farkli paket seçenegi bulunurken sigortalilar, istege göre sadece yatarak tedavi veya yatarak ve ayakta tedavinin oldugu diger teminat seçeneklerini bütçe ve ihtiyaçlarina göre satin alabiliyor, yüzde 25 vergi avantajindan da yararlanabiliyor.

Ilk defa sigorta kapsamina giren bireyler için yüzde 15, aileler için ise ek yüzde 10 oraninda indirim uygulanan Tamamlayici Saglik Sigortasi'nda pesin ödemelerde yüzde 10 oraninda indirim imkani da sunuluyor.

Türkiye Sigorta, Türkiye Hayat Emeklilik'in yeni kampanyasi ile Bireysel Emeklilik Sistemi'ne 100 bin TL baslangiç katki payi ve aylik asgari primle katki saglayanlara, 100 bin TL yatarak tedavi teminatli Tamamlayici Saglik Sigortasi ile güvence veriyor.