Türk Telekom'un ramazan tiri depremzede çocuklara destek için tura çiktiAli Riza Akkir,Ali Balli

Türk Telekom'un ramazan tiri depremzede çocuklara destek için tura çiktiAli Riza Akkir,Ali Balli

KAHRAMANMARAS (AA) - Türk Telekom'un ramazan tiri, çadir ve konteyner kentte kalan çocuklara psikososyal destek saglamak için Kahramanmaras'a geldi.

Karacasu Konteyner Kenti'ne gelen tirda çocuk ve genç oyun faaliyetleri, teknolojik uygulamalar, film ve maç gösterimleri yapiliyor.

Sosyal ve dijital aktivitelerin gerçeklestirildigi tir, 30 Nisan'a kadar Kahramanmaras'in yani sira Adiyaman, Malatya, Gaziantep ve Hatay'da farkli merkezlerde depremzedelerle bulusturulacak.

Depremzede Ercan Çadir, çocugunu eglenceli zaman geçirmesi için tira getirdigini belirterek, "Çocuklar için her sey düsünülmüs. Çocuklar egleniyor, gülüyor. Ilgililere tesekkür ederiz." dedi.

15 yasindaki Zeynep Yaren Okutucu da deprem nedeniyle binalarinin hasar gördügünü, konteyner kentte yasadiklarini anlatti.

Türk Telekom'un ramazan tirinda güzel zaman geçirdiklerini dile getiren Okutucu, "Onlar bizi mutlu etti. Biz de tirda çalisanlara bileklik gibi hediyeler verdik. Onlara çok tesekkür ederiz." diye konustu.

Ramazan tiri, 6-9 Nisan'da Adiyaman, 11-15 Nisan'da Malatya, 17-20 Nisan'da Gaziantep ve 21-30 Nisan'da Hatay'da olacak.