Taylandli Angkhanan, Yalova'ya gelin geldiSitki Yildiz

Taylandli Angkhanan, Yalova'ya gelin geldiSitki Yildiz

YALOVA (AA) - Sosyal medya üzerinden tanisan Emre Saglam ile Taylandli nisanlisi, Yalova'da yapilan dügünle evlendi.

Bir yil önce sosyal medya araciligiyla tanisan Taylandli Angkhanan ile 25 yasindaki Emre Saglam'in nikahi, Yalova Belediye Baskani Mustafa Tutuk tarafindan kiyildi.

Emre Saglam, gazetecilere, tanismalarinin ikinci ayinda Tayland'a gittigini, Angkhanan'in ailesiyle kisa sürede kaynastiklarini ve bir ay sonra Türkiye'ye döndügünü söyledi.

Yaklasik 6 ay bekledikten sonra evlilik karari aldiklarini ve annesiyle tekrar Tayland'a gittiklerini aktaran Saglam, söyle konustu:

"Tamamen onu Türkiye'ye getirmek için bu kez annemle birlikte gittim. Türk usulü isteme gibi yapalim dedik. Aileler kaynasti. Angkhanan'i aldim. Daha sonra geldik. Tanistigimiz günün yil dönümünde nikahimizi yaptik. Çok ani gelisti ve birden 'ben evlenecegim' diye annemlere gidince çok sasirdi. Arkadas çevrem, zaten evlenene kadar inanamadi. Kimileri basaramayacagimizi da düsünüyordu. Iste uzak mesafe, maddi sorunlar ama ben dedim ki ask paranin da mesafenin de ötesinde bir sey. Bunu da kanitladik."

Saglam, yavas yavas Türkçe ögrenmeye baslayan esinin, ailesine düskün oldugunu ve Yalova'da çalisarak onlara maddi destekte bulunmak istedigini dile getirdi.

Angkhanan Saglam ise aradigi aski buldugu için çok mutlu oldugunu ifade ederek, "Beni seven birini bulmak, gerçek aski bulmak zor bir sey. Ailem bu konuda beni çok destekledi. Eger ben birini seversem onlar da sever." dedi.