Stevie Altin Ödülü ikinci kez Obilet.com’un olduMehmet Kadir Kilinç- Obilet.com, Stevie Awards'ta "Yilin En Iyi Firma Iliskileri Yönetimi" alaninda Altin Ödül'ün sahibi oldu

Stevie Altin Ödülü ikinci kez Obilet.com’un olduMehmet Kadir Kilinç- Obilet.com, Stevie Awards'ta "Yilin En Iyi Firma Iliskileri Yönetimi" alaninda Altin Ödül'ün sahibi oldu

ISTANBUL (AA) - Online otobüs ve uçak bileti, araç kiralama ve otel rezervasyonu platformu Obilet.com, bu yil 17. kez düzenlenen uluslararasi Stevie Awards organizasyonunda "Yilin En Iyi Firma Iliskileri Yönetimi" alaninda Altin Ödül’e layik görüldü.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Obilet.com, is dünyasinin en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen Stevie Ödülleri'nden bu yil da ödülle döndü. Obilet Firma Iliskileri Yönetimi ekibi, sehirlerarasi otobüs firmalarinin dijitallesme yolculuklarinda sagladigi rehberlik ve destek hizmetlerinin karsiligi olarak büyük ödülü kazandi.

Satis ve Müsteri Hizmetleri alaninda uzman jüri üyelerinin degerlendirmesiyle verilen Stevie Ödülleri’nde Obilet, 2022’de kazandigi "Dünyada Yilin En Iyi Satis Ekibi" ödülünden sonra ikinci üst üste ödüle layik görülmüs oldu.

Geçen yili 30 milyon bilet satisiyla kapatan ve internet analiz ve ölçüm sirketi Similar web verilerine göre dünyada en çok ziyaret edilen otobüs biletleme platformu unvanini tasiyan Obilet, online otobüs-uçak-feribot biletlemesi, otel rezervasyonu ve araç kiralama hizmetlerinin yani sira 400’e yakin sehirlerarasi otobüs firmasina da biletleme ve operasyon alt yapi yazilimi hizmeti sagliyor.

Sundugu teknolojik çözüm ve araçlarla firmalarin hem günlük operasyon yönetiminin dijitallesmesini hem de sefer bilgilerinin internet ortamina tasinarak kullanicilarla bulusmasini saglayan Obilet; otobüs firmalarinin teknik ve operasyonel sorunlarina 7/24 Firma Destek Hatti ve saha personeli ile çözüm buluyor, firmalarin dijitallesmesine verdigi yerinde egitimlerle katki sagliyor.

Platformuna yeni seyahat-turizm ürünlerini ekleyerek büyümesini sürdüren Obilet, 2023'te yurt disi pazarlara açilmayi ve çok sayida yabanci ülkede pazar lideri konumuna ulasmayi amaçliyor.