Eurorepar Car Service'ten motor yagi degisim kampanyasiTolga Yanik- Eurorepar Car Service, yag degisim paketini Türkiye çapindaki 150'ye yakin servis agiyla tüketicilere sunuyor

Eurorepar Car Service'ten motor yagi degisim kampanyasiTolga Yanik- Eurorepar Car Service, yag degisim paketini Türkiye çapindaki 150'ye yakin servis agiyla tüketicilere sunuyor

ISTANBUL (AA) - Stellantis çatisi altinda yer alan, dünya çapinda çok markali bakim ve onarim hizmet agi Eurorepar Car Service, 2 yil parça ve isçilik garantisiyle motor yagi ve yag filtresinden olusan yag degisim paketini tüketicilerle bulusturuyor.

Stellantis açiklamasina göre, "araçlarina gözü gibi bakanlar Eurorepar'da kazanirlar" sloganiyla bahar ayi kampanyalarina bir yenisini ekleyen Eurorepar Car Service, 1.199 TL'den baslayan fiyatlarla yag ve yag filtresi degisim imkani sunuyor.

Alaninda uzman ekibiyle her markadan ve her yastan aracin servis ve bakimlarini gerçeklestiren Eurorepar Car Service, hizmet kalitesi, 2 yil parça ve isçilik garantisiyle motor yagi ve yag filtresinden olusan yag degisim paketini Türkiye çapindaki 150'ye yakin servis agiyla tüketicilerle bulusturuyor.

Aracin en kritik bilesenlerinden biri olan motor yagi, motorun içindeki hareketli parçalar arasindaki sürtünmeyi azaltiyor. Bunu yaparken yagin motorun içinden atik maddecikleri uzaklastiriyor ve mekanik parçalarin sogumasina yardimci oluyor. Atik maddeler her ne kadar düzenli olarak yag filtresi vasitasiyla ayristirilsa da aracin motor yagi kalitesi zamanla düsüyor ve bu nedenle aracin belirli araliklarla bakima girmesi gerekiyor. Eurorepar Car Service, yilda en az bir kere veya her 15 bin kilometrede (hangisi önce dolarsa) araçlarin bakimini yaptirmalarini öneriyor.

Araç üreticisi markalarin tavsiyelerine uygun bir sekilde hizmet veren Eurorepar Car Service noktalarindan periyodik bakim hizmeti almak isteyenler, haftanin her günü 24 saat online randevu alabiliyor. Her periyodik bakimda motor yagi ve filtrelerin degismesine dikkat eden Eurorepar Car Service, garantinin bozulmamasi için ilgili standartlara uyum göstererek bakim hizmeti sunuyor. Eurorepar hizmet noktalarinda genel olarak ise lastik, akü, debriyaj, egzoz, fren islemleri, klima kontrolleri, gaz dolum/bosaltim ve mekanik onarim gibi birçok hizmet sunuluyor. Marka, sundugu diyagnostik teshis ile her marka aracin dogru bakim-onarim hizmeti almasina da katki sagliyor.