Selvi Kiliçdaroglu, Beylikdüzü'nde vatandaslarla iftar yaptiZeynep Rakipoglu

Selvi Kiliçdaroglu, Beylikdüzü'nde vatandaslarla iftar yaptiZeynep Rakipoglu

ISTANBUL (AA) - Cumhurbaskani Adayi ve CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun esi Selvi Kiliçdaroglu, Beylikdüzü'nde iftar programina katildi.

Beylikdüzü Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Belediye Baskani Mehmet Murat Çalik'in ev sahipliginde gerçeklesen iftarda Selvi Kiliçdaroglu, ilçede yasayan ailelerle bir araya geldi.

Oruçlarin açilmasinin ardindan bir konusma yapan Çalik, ülkedeki hiçbir çocugun yataga aç girmemesi için çalismaya devam edeceklerini, tüm çocuklari varlikta esitlemeyi amaçladiklarini kaydetti.

Ilçede yürüttükleri Beslenme Saati projesine desteklerinden dolayi Selvi Kiliçdaroglu'na tesekkür eden Çalik, "Beylikdüzü'nde baslattigimiz projenin Selvi Hanim sayesinde Türkiye'ye yayilacak olmasindan onur duyuyoruz." ifadesini kullandi.

Beylikdüzü Belediye Baskani Çalik, konusmasinin ardindan Selvi Kiliçdaroglu ve esi Zehra Çalik'i kürsüye davet etti.

Kadinlar ve çocuklarla bir arada olmaktan mutluluk duydugunu ifade eden Selvi Kiliçdaroglu, sunlari kaydetti:

"Ramazan ayi bereket, baris ve sefkat ayidir. Böyle sofralar genisledikçe, arttikça daha güzel ramazanlar olacaktir. Daha güzel ramazanlari da hak ediyoruz. Insanlarin baris içinde yasadigi bir ülke hayal ediyoruz. Baskanimizin ve esinin baslattigi bu projelere her zaman katilacagim. Çünkü ülkemiz yararina güzel bir proje. Güzel seyler yapiyorlar, yapmaya da devam edecekler. Hep birlikte basaracagiz."

Programda çocuklar kendileri için hazirlanan alanlarda iftara kadar eglenceli vakit geçirirken, aileler de bir arada sohbet etme imkani buldu.