Petlas, SUV araçlar için SUVMASTER'i tasarladiGökhan Yildiz- AKO Grup Pazarlama Müdürü Esra Ertugrul Boran: - "Bu yeni nesil lastigimiz, hizla pazar payini artiran 4x4/SUV araç segmentinde ülkemizde oldugu gibi ihracat pazarlarimizda da büyük basarilar elde etmeye aday"

Petlas, SUV araçlar için SUVMASTER'i tasarladiGökhan Yildiz- AKO Grup Pazarlama Müdürü Esra Ertugrul Boran:
- "Bu yeni nesil lastigimiz, hizla pazar payini artiran 4x4/SUV araç segmentinde ülkemizde oldugu gibi ihracat pazarlarimizda da büyük basarilar elde etmeye aday"

ISTANBUL (AA) - Petlas, SUV araçlar için özel tasarladigi SUVMASTER'i sürücülerin begenisine sundu.

AKO Grup'tan yapilan açiklamaya göre, kuru ve islak zeminlerde yol tutusunu arttirmak için tasarlanan SUVMASTER, yeni nesil kauçuk teknolojileri ve V seklindeki desen tasarimi sayesinde karli zeminlerde yüksek viraj ve fren performansi sagliyor.

Özellikle kislarin çok sert geçmedigi bölgelerde, tüm sene boyunca, her türlü hava ve yol kosulunda kullanilmak üzere tasarlanmis olan 3PMSF (Üç Tepeli Kar Tanesi) isareti tasiyan yeni nesil 4 mevsim lastiklerle, Petlas sürücülere konfor ve güvenligi bir arada sunuyor.

SUV araçlar için özel olarak gelistirilen hem kis hem de yaz aylarinda etkin yol tutus, fren ve viraj performansi sergileyen SUVMASTER, V seklindeki sirt desenleri ve derin oluklari sayesinde sulu karin ve suyun etkili bir sekilde atilmasini sagliyor.

Lastik merkezindeki bloklarin sikligi kuru zeminde sürüs konforunu artirirken, tüm arazi kosullarina ayak uydurmasiyla da fark olusturuyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen AKO Grup Pazarlama Müdürü Esra Ertugrul Boran, Petlas’in yol tutusu ve çekis gücünü artirmak için optimize edilen yeni nesil lastiklerinin dört mevsim güvenli ve konforlu sürüs sundugunu belirtti.

Boran, "4 mevsim lastik pazari, hem Avrupa’da hem de ülkemizde hizli bir büyüme içerisinde. Bu yeni nesil lastigimiz, hizla pazar payini artiran 4x4/SUV araç segmentinde ülkemizde oldugu gibi ihracat pazarlarimizda da büyük basarilar elde etmeye aday." ifadelerini kullandi.

Yeni üretilen modelin otomobilin fazla agirlikla basa çikabilmesi için daha genis olan yapisi ile tüm arazi kosullarina uygun çok yönlü kullanim imkani sundugunu belirten Boran, sunlari kaydetti:

"SUV araçlarin çok amaçli olusu, tüketicilerin lastikleriyle daha fazla yol kat etmek istemesine yol açiyor. Bu durum da araçta kullanilan lastigin uzun ömürlü olmasini bir zorunluluk haline getiriyor. SUVMASTER’in üretiminde kullanilan güçlendirilmis yanak ve sirt karisimi, lastigin uzun ömürlü olmasini saglamakla kalmiyor, ayni zamanda hassas yönlendirme ve hareket kabiliyeti sunuyor. Islak, kuru ve karli zeminde dengeli performans sunan bu yeni lastigimizin büyük begeni toplayacagina inaniyoruz."