MediaMarkt Okula Dönüs kampanyasinda ihtiyaca göre çesitli ürünler ekliyorGökhan Yildiz

MediaMarkt Okula Dönüs kampanyasinda ihtiyaca göre çesitli ürünler ekliyorGökhan Yildiz

ISTANBUL (AA) - MediaMarkt, haftalar önce baslattigi ve ögrencilerin ihtiyaçlarina göre sekillendirdigi Okula Dönüs kampanyasini çesitlendiriyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, ilk zilin çalacagi 11 Eylül'e kadar geçerli olacak kampanya kapsaminda, birçok ürün cazip firsat ve tekliflerle satisa sunuluyor.

Genis ürün yelpazesiyle teknoloji severlere konforlu alisverisin keyfini sunan, Türkiye’nin en genis satis alanina sahip elektronik perakendecisi MediaMarkt, her yastan milyonlarca ögrencinin ihtiyaçlari için kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

MediaMarkt’in kampanyasi kapsaminda, dizüstü bilgisayarlardan monitörlere, laptop sirt çantalarindan oyuncu kulakliklarina ve hoparlöre kadar birçok ürün cazip firsat ve tekliflerle tüketicilerle bulusuyor.

11 Eylül’e kadar sürecek kampanya ile, Samsung M5 LS27CM501EUXUF 27 inç 60Hz 4ms HDR10 FHD Akilli Monitör 3 bin 899 TL’den, Harman Kardon Onyx Studio 7 Bluetooth Hoparlör 6 bin 999 TL’den, Lenovo IDEAPAD 1 Dizüstü Bilgisayar 8 bin 999 TL'den, Caselogic Commence 15.6 inç 24L Laptop Sirt Çantasi 899 TL’den, Steelseries Arctis Nova 1 Multi-System Oyuncu Kulakligi 1.699 TL’den satisa sunulacak.

MediaMarkt’in kampanyasi Türkiye genelindeki 95 magazasinda, mediamarkt.com.tr’de ve markanin mobil uygulamasinda geçerli olacak.