Kütahya'da 1 kisinin öldügü, 4 kisinin yaralandigi kavgayla ilgili 2 zanli tutuklandiMuharrem Cin

Kütahya'da 1 kisinin öldügü, 4 kisinin yaralandigi kavgayla ilgili 2 zanli tutuklandiMuharrem Cin

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da iki eglence yerinin çalisanlari arasinda bir kisinin öldügü, 4 kisinin yaralandigi silahli kavgaya karistiklari iddiasiyla gözaltina alinan 9 zanlidan 2'si tutuklandi.

Vefa Mahallesi'ndeki alkollü bir eglence yerinin önünde yasanan silahli kavgayla ilgili yürütülen sorusturma kapsaminda polis ekiplerince yakalanarak adliyeye sevk edilen 9 süpheli, savciliktaki sorgularinin ardindan nöbetçi sulh ceza hakimligine çikarildi.

Zanlilardan Ferhan M. ve Serhat K, "kasten öldürme" suçundan tutuklandi. E.A, B.E, N.K, M.Y, B.K, Y.E. ve M.B.K. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.

Vefa Mahallesi'ndeki bir eglence mekani önünde 23 Nisan'da kavga sirasinda silahla açilan ates sonucu Özkan Ç. (35), Muhammet Burak K. (26), Burak T. (25), Metin T. (29) ve Ali Üyüklü (43) yaralanmisti.

Saglik ekiplerince Kütahya Saglik Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Egitim ve Arastirma Hastanesi'ne kaldirilan yaralilardan Üyüklü kurtarilamamisti. Kütahya Il Emniyet Müdürlügü Asayis Subesi ekiplerince kavgaya karistiklari iddiasiyla 9 kisi gözaltina alinmisti.