Kara yollarinda durumAyse Böcüoglu Bodur

Kara yollarinda durumAyse Böcüoglu Bodur

ANKARA (AA) - Kara yollarinin yapim, bakim ve onarim çalismalari sürdürülen kesimlerinde yavas gidilmesi, trafik isaret ve isaretçilerine uyulmasi gerekiyor.

Karayollari Genel Müdürlügünün yol durumu bültenine göre, Kizilcahamam-Ankara yolunun 39-41. kilometrelerindeki yapim çalismalari nedeniyle her iki istikamet trafige kapatilarak, ulasim servis yollarindan saglaniyor.

Aydin-Denizli yolunun 21-24. kilometrelerinde (Kumkisik mevkisi) otoyol köprülü kavsagi, Finike-Kumluca yolunun 8-11. kilometrelerinde yaya alt geçidi yapim çalismalari sebebiyle sürücülerin trafik isaret ve isaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Çerkezköy-Saray yolunun 20-21. kilometrelerinde Kapakli Köprülü Kavsagi'ndaki yapim çalismalari dolayisiyla 11.00-18.00 saatlerinde Saray-Çerkezköy istikameti trafige kapatilarak, sürücüler servis yollarina yönlendiriliyor.

Aydincik-Silifke yolunun 25-28. kilometrelerinde (Büyükeceli-Koçasli-Yanisli kesimi) patlatmali yapim çalismalari gerçeklestiriliyor. Bu nedenle 09.00-17.00 saatlerinde yol trafige kapatilarak, ulasim kontrollü devam ediyor.

Lapseki-Biga yolunun 13-15. kilometrelerinde bakim ve onarim, Beysehir-Seydisehir yolunun 10-11 ve 22-25. kilometrelerinde yapim çalismalari sebebiyle ulasim bölünmüs yolun bir bölümünden iki yönlü sürdürülüyor.

Bingöl-Genç-Diyarbakir yolunun 0-43. kilometrelerinde muhtelif kesimlerdeki yapim çalismalari dolayisiyla ulasim kontrollü saglaniyor.

Trabzon-Gümüshane yolu, 50-55. kilometrelerdeki sev temizlik çalismasi nedeniyle kisa sürelerle trafige kapatiliyor.