Istanbul'da vefat eden Italyan voleybolcunun annesi, kizinin intihar ettigine inanamiyorBaris Seçkin

Istanbul'da vefat eden Italyan voleybolcunun annesi, kizinin intihar ettigine inanamiyorBaris Seçkin

ROMA (AA) - Takimi Igor Gorgonzola'nin maç için geldigi Istanbul'da kaldigi otelin 6. katindan düserek hayatini kaybeden Italyan voleybolcu Julia Ituma'nin annesi Elizabeth'in kizinin intiharina inanamadigi belirtildi.

Ülkenin ana akim gazetelerinden La Repubblica’nin haberinde, kizi Julia'nin hayatini kaybettigi haberini aldiktan sonra dün Türkiye'ye hareketinden önce Elizabeth'in "Benim kizim çok güçlüydü. Kendini bir pencereden asagi atmak istedigine inanamiyorum." dedigi ifade edildi.

Anne Elizabeth'in kizinin yasamini yitirdigi yeri ve sorusturma dosyasini bizzat görmek istedigi kaydedildi.

Elizabeth'in, Julia'nin son olarak ailesiyle geçen haftaki Paskalya Yortusu'nda bir araya geldigini ve gayet mutlu oldugunu aktardigi da gazetenin haberinde yer aldi.

Ayrica Julia'nin Eczacibasi Dynavit ile yapilan maçin ardindan annesiyle yaptigi telefon konusmasinda, "2 sayi yaptim ama takim kötüydü." dedigi aktarildi.

Italyan basinina yansiyan diger bilgilere göre, Julia'nin hayatini kaybetmesi sebebiyle Igor Gorgonzola oyuncularinin sok altinda oldugu, takimin bugünlerde herhangi bir antrenman yapmasinin beklenmedigi belirtildi.

Bu arada Igor Gorgonzola takimi taraftarlarinin da Julia Ituma'yi anmak üzere yapilacak etkinlikleri belirlemek için bir araya gelecekleri ifade edildi.

Kadinlar CEV Sampiyonlar Ligi yari final rövansinda 12 Nisan'da Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Eczacibasi Dynavit'e 3-0 maglup olarak elenen Igor Gorgonzola'da 2004 dogumlu oyuncu Julia Ituma, dün sabaha karsi kaldiklari otelin penceresinden düserek hayatini kaybetmisti.

Nijeryali bir ailenin çocugu olarak 8 Ekim 2004'te Milano'da dünyaya gelen 1.92 metre boyundaki Julia Ituma, Italya'da yeni "Paola Egonu" olarak gösteriliyordu.